Tom Hardy, Venom değil de Agent Venom rolünde oynayabilir...

Hakan Hervenik 3.12.2017 - 13:22
Setten gelen fotoğraf Agent Venom sinyali veriyor.

Venom filminin çekimleri devam ederken, setten gelen bir fotoğraf Tom Hardy'nin beklediğimiz Venom değil de, alternatif bir versiyonu olan Agent Venom olacağı yönünde bir ipucu vermekte. Agent Venom, klasik Venom'un aksine bir asker ve silah kullanmakta usta birisi. Ancak, Tom Hardy'nin klasik Venom olarak role alındığını belirtelim. Yani bu sadece filmden bir sahne olabilir. Tabi bir fotoğrafçı olan karakterin neden o şekilde giyindiği de ayrı bir tartışma konusu. Aşağıdan yayınlanan fotoğrafı inceleyebilirsiniz.

Tom Hardy, Agent Venom mu olacak?

Tom Hardy'nin Venom'u farklı olabilir

Venom rolündeki Tom Hardy dışında filmde, Riz Ahmed ve Michelle Williams'da bulunuyor. Önümüzdeki yıl Ekim ayında vizyona girmesi beklenen filmin senaryosunu Fifty Shades of Grey'in senaristi Kelly Marcel yazarken, yönetmen koltuğunda ise Zombieland'in yönetmeni olan Ruben Fleischer bulunuyor. Tom Hardy'nin filmde rol alacağı Mayıs ayında belirlenmişti. Eddie Brock isimli karakteri canlandıracak olan Tom Hardy, Peter Parker'ın fotoğrafçı bir rakibi. Bir uzaylı parazitine maruz kalan Eddie, sonrasında Venom halini alır.

Venom filmi, Sony'nin Spider-Man evreninde yapacağı ilk farklı film olacak. Spider-Man'in şu an için Marvel Cinematic Universe'de olması bir şeyi değiştirmiyor çünkü karakterin film hakları hala Sony'nin elinde. Venom filminden sonra Sony'nin bir diğer filmi Silver & Black olacak ve bu filmde Silver Sable ve Black Cat karakterleri ile tanışacağız.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 12:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.12.2017 18:59
Spidey'Siz Venom işlenmesinin altında kalkabilmeleri için Agent Venom gibi Spideysiz hikayelere başvurmaları gerekirdi.Agent Venom olması iyi olur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tom Hardy'nin Venom'u farklı olabilir
İlginizi Çekebilir