Türk yapımı Battle Royale oyunu Dark Inside yakında Steam'de

Furkan Güler 4.06.2018 - 15:29
Battle Royale türüne ülkemizden de bir yapım katılıyor.

Battle Royale türü, şüphesiz video oyun dünyasının en hızlı bir şekilde gelişen oyun türü haline geldi. Epic Games ve Çinli yapımcılar sayesinde büyük bir kitleye hitap eden Battle Royale için yavaş yavaş ülkemizden de oyunlar çıkmaya başladı. G - Tech Atölye'nin geliştirdiği Dark Inside ise her ne kadar Battle Royale türüne ait olsa da, işin içerisine korku öğelerini de katmayı ihmal etmemiş.

Türk yapımı Battle Royale oyunu Dark Inside yakında çıkacak

Geliştiriciler, Dark Inside'ın oynanışını ise şu şekilde özetliyor,

Oyunumuz terk edilmiş bir kasabada geçiyor. 10 kişinin multiplayer olarak oynayacağı oyunda amaç terk edilmiş olan bu kasabayı yağmalamak. Tabii kasaba halkının kendisini muhafaza etme durumlarında kullandıkları kişisel silahları bulan karakterimiz kasabaya yağmaya gelen farklı kişilerin de olduğunu görünce kendisini korumak ve karşı tarafın ganimetlerini de ele geçirmek adına silahına davranabiliyor. 

Karakterimizin hikayesinin oyun satışında duyurulacağı bu gizemli kasabaya asıl gidiş sebebi ise çok değerli bir antika heykel. 5 adet mahalle barındıran kasabaya her mahalle yakınına 2 oyuncu girecek şekilde oyun başlıyor. Evlerdeki yağmalama ve teçhizatlanmayı bitiren oyuncumuz  dilerse kasabayı terk edebiliyor. Evet yanlış duymadınız. Herhangi bir aksiyon, macera ve savaş yaşamadan dilerse kasabayı birbirine uzak 2 adet çıkış noktalarının birisinden terk edebiliyor. Ancak daha fazla yağma yapmak isteyen oyuncularımız için bizi bekleyen sürprizler var. Oyunda karanlık  bir ortamda hırsızlık yapıldığından ve farklı kişilerinde benzer amaçla orada bulunduğunu anlayan karakterimizin bundan kaynaklı yaşadığı stres doğrudan oyuna etki ediyor.

Stres barı yaşanılan aksiyon karşısında hızla düşüş sağlarken belli bir seviyenin altına indiğinde oyuncu kontrolünü kaybediyor. Ama bunun bir çözüm yolu var! Yaralanma için sağlık ocağı, stres barını yükseltmek adına market (enerji içeceği, sigara, kek vb.) ve cephane edinebileceği bir karakol kasabanın tam merkezinde mevcut. Yağma bittikten sonraki aksiyonumuz ise kasabanın içinde değerli heykeli aramak olacak. Oyunun oynanış içeriği haricinde oyun bittikten sonra oyuncumuzu leaderboard bekliyor olacak. Buradaki derecelendirme ise çalınan para ve ziynetin değerine göre olacak olup bulması hayli zor olan değerli heykeli çalan oyuncular ise bu listede üst sıralarda kendisine yer edinebilecek. Yapımcımız oyunun çıkışından kısa bir süre sonra oyun için online bir lig sistemi hazırladıkları hakkındaki detayı da paylaşıyor olacak. 

Yorumlar 13
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 04:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.09.2018 14:37
oyun kaç tl olcak
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.06.2018 02:14
bildiğin çöp bu, kimse gelip ağlamasın sön nösöl çöp dörsön diye.
MK Okuru
MK Okuru 25.07.2018 21:55
sön nösöl çöp dörsön
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.06.2018 17:00
Hunt showdown oyununa benzetmisler.ordada 10 kisi aYRı bölgelerde baslıyor.ve bossun üstündeki ödülü yaglamıyoruz.bildigin o oyundan esinlenmisler.
MK Okuru
MK Okuru 5.06.2018 03:47
Hunt Showdown ile kıyaslanamaz bile
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.06.2018 17:11
iğrenç olmuş gerçekten hiç vizyon yok bizim oyun hikayelerini oluşturanlarda.
MK Okuru
MK Okuru 4.06.2018 22:17
Boş yapıyorsun. Yapma!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.06.2018 20:01
Bağımsız oyun denilince oluşan ön yargıya rağmen ilk bakışta güzel etkiler bıraktı. Beklemedeyim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Türk yapımı Battle Royale oyunu yakında Steam'de yerini alacak
İlginizi Çekebilir