Turnuvada yenilince rakibinin kontrolcüsünü yere fırlattı

Ersin Kılıç 12.04.2018 - 14:57
Abi bu ne sinir?

Oyun turnuvaları eSpor organizasyonlarının artması ile birlikte daha da popüler bir hal almaya başladı. Yine de spor ve dövüş odaklı oyunların turnuvasının yaşatmış olduğu o nostaljik havanın yerini hiç bir şey tutamaz bence. İşte bu oyunlardan, daha doğrusu serilerden biri olan tekken, yeni oyunu ile birlikte tabi ki dövüş odaklı turnuvaların da en çok oynanan oyunlarından birisi. Tekken 7 oynanan bir turnuvada ise işler biraz çığırından çıkmış.

Turnuvada yenilince rakibinin kontrolcüsünü kırdı!

Güney Kaliforniya'da düzenlenen Body Count Fighting isimli bir turnuva, dövüş oyunu meraklılarını da bir araya getirmiş. İşte bu turnuvada karşı karşıya gelen Timoty "Tekken Tim" Akins ve Averiey "Runitblack" Cobb-Entin arasındaki mücadele ise oldukça ilginç bir sahneye ev sahipliği yapmış. 2-0 geride olan ve son maçına çıkan Runitblack, fark yiyerek yenildiği bu maçın ardından oldukça sinirlenmiş olacak ki rakibinin kontrolcüsünü kaptığı gibi yere fırlatmış.

Neyse ki Tekken Tim pek oralı olmamış ve bu centilmenlik dışı hareket sonrasında sadece arkasını dönüp gitmekle yetinmiş ve zaferinin bir nevi tadını da çıkarmış. Tabi bu maç öncesi ve sonrasında yaşanan bazı atışmaların da ortamı gerdiği bir gerçek. Bu ilginç sahneye aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 14:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.04.2018 14:14
Kollarin parasini alin siskodan aglayacaksan hic oynama!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.04.2018 15:10
yumruğu ağzına yedimmi şişko görürdü dünyayı tersten lalala.Bakın şekspir gibi yazdım
MK Okuru
MK Okuru 12.04.2018 20:31
Tebrik ediyorum seni.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Turnuvada yenilince rakibinin kontrolcüsünü yere fırlattı
İlginizi Çekebilir