Two Point Hospital adına keyifli bir oynanış videosu yayınlandı

Mehmet Atilla Turan 27.02.2018 - 14:29
Yapımcıların yorumları ise şahane.

Geçtiğimiz haftalarda PCGamer etkinliğinde bulunan Bullfrog ve Sega, yakın zamanda çıkaracakları yeni simülasyon oyunu Two Point Hospital hakkında konuştu. 1990'larda PS1 ve PC platformunda bulunan klasik hastane simülatörü Theme Hospitalin bir nevi devam oyunu olarak sayılan Two Point Hospital'in ilk olarak oynanış videosu ise etkinlikte yayınlanmıştı. Two Point Hospital'in resmi YouTube kanalı ise oynanış videosunu tekrar yükledi.

Bu sefer bir de yapımcılar ile dinleyelim

Eski Bullfrog çalışanlarından oluşan bir takım, şu sıralar Two Point Hospital üzerinde çalışmaya devam ediyor. Etkinlikte yayınladıkları video ile Theme Hospital'e ne kadar benzediği, yani temellerinde durduğu göze çarpıyordu. Elbette teknolojinin gelişmesi ile iki boyutludan üç boyutlu bir oynanışa geçmek en mantıklısı olduğu, Two Point ile ortada. Yapımcılar aynı zamanda videoda, çıkacak yapım hakkında konuşuyor. Belirtilene göre ilk başlarda kolay bir hastane kurulması istenirken, devam ettikçe komplike makineler ve sürekli hasta akımı olacak. Yani işleri bir hayli zorlaşacak.


Two Point Hospital'in bu senenin sonuna doğru çıkarılması bekleniyor. Yayınlanması ile beraber, zamanında SimCity, Theme Park veya Theme Hospital oynayanların anıları tekrar tazelenecek gibi görünüyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 05:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
Daadsy
Daadsy 27.02.2018 23:00
Mükemmel duruyor. Çıkışını iple çekiyorum (:
Kalan Karakter: 300 Gönder
Two Point Hospital adına keyifli bir oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir