Uluslararası Espor Federasyonu ve Bahçeşehir Üniversitesi ortak oldu

Furkan Güler 17.11.2017 - 15:49
E-spor adına sevindirici bir hamle daha geldi.

Uluslararası Espor Federasyonu ve Bahçeşehir Üniversitesi, geride bıraktığımız günlerde ortaklık kurduğunu duyurdu. Güney Kore'nin Busan kentinde yapılan anlaşma ile birlikte, Uluslararası Espor Federasyonu ile aralarında anlaşma imzalayan ikinci üniversite de Bahçeşehir Üniversitesi olmuş oldu. Hali hazırda IeSF Global Espor Zirvesi gerçekleşirken imzalanan bu anlaşma sonucunda ülkeler aralarında kurulan bağların daha da güçleneceği söyleniyor. Diğer bir yandan bu anlaşmayı ilk olarak New Haven Üniversitesi imzalamıştı.

Uluslararası Espor Federasyonu ve Bahçeşehir Üniversitesi ortak oldu

Bahçeşehir Üniversitesi'nden yenilikçi bir adım daha geldi

Türkiye'de e - spor adına radikal adımlar atan ilk üniversite olan Bahçeşehir Üniversitesi, son dönemlerde bu konular ile oldukça yakından ilgileniyor. Hatırlayacağımız üzere üniversitenin e - spor kulübünün başında, önceden Crysis'te yöneticilik pozisyonunda bulunan Serhat Bekdemir bulunuyor. Elektronik sporlar konusunda oldukça idealist davranan ve imkanları doğrultusunda Türkiye'nin e - spor pazarını büyütmeye devam eden Bekdemir, umarız ilerleyen dönemlerde daha büyük projeler ile karşımıza çıkar.

Diğer bir yandan Bahçeşehir Üniversitesi'nin, öğrencilere e - spor bursu da sağladığını belirtelim. E - spor'un başkenti olan Güney Kore ile olan ilişkimiz, bakalım bu anlaşma sonucunda nasıl şekillenecek?

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 03:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
Uluslararası Espor Federasyonu ve Bahçeşehir Üniversitesi ortak oldu
İlginizi Çekebilir