Tom Hardy'nin başrolünde olduğu Venom filminin logosu ortaya çıktı

Hakan Hervenik 7.12.2017 - 11:27
Venom'un logosu ilk kez karşımızda.

Venom filminin çekimleri sürerken, Sony'de filmin reklam kampanyalarına hazırlanıyor. Breziya'da gerçekleşen Comic Con Experience'da Sony'nin gerçekleştirdiği Venom promosyon standında Venom filminin logosunu ilk kez gösterdi. Ayrıca standda yer alan "We Are #Venom" yazısı da dikkat çekmeyi başardı.

Venom filminin logosu ortaya çıktı

Venom filminin logosu ortaya çıktı

Venom filminin logosu ortaya çıktı

Venom rolündeki Tom Hardy dışında filmde, Riz Ahmed ve Michelle Williams'da bulunuyor. Önümüzdeki yıl Ekim ayında vizyona girmesi beklenen filmin senaryosunu Fifty Shades of Grey'in senaristi Kelly Marcel yazarken, yönetmen koltuğunda ise Zombieland'in yönetmeni olan Ruben Fleischer bulunuyor. Tom Hardy'nin filmde rol alacağı Mayıs ayında belirlenmişti. Eddie Brock isimli karakteri canlandıracak olan Tom Hardy, Peter Parker'ın fotoğrafçı bir rakibi. Bir uzaylı parazitine maruz kalan Eddie, sonrasında Venom halini alır.

Venom filmi, Sony'nin Spider-Man evreninde yapacağı ilk farklı film olacak. Spider-Man'in şu an için Marvel Cinematic Universe'de olması bir şeyi değiştirmiyor çünkü karakterin film hakları hala Sony'nin elinde. Venom filminden sonra Sony'nin bir diğer filmi Silver & Black olacak ve bu filmde Silver Sable ve Black Cat karakterleri ile tanışacağız.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 14:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.12.2017 13:03
Venom adam mıdırrrr???
MK Okuru
MK Okuru 7.12.2017 17:13
We are #Venom, sen ne diyorsun gardaş?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.12.2017 13:52
Logo hakkında söyleyeceğim şey filmde Venom için bu tasarımı baz alıyorlarsa çok iyi. Bembeyaz olmayan arada siyah lekelerin olduğu göz tasarımı en güzel venom tasviridir. Bu kısımda özel efekt takımına çok iş düşüyor sinemaya aktarıp realite etmesi zor bir karakter var önlerinde.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Venom filminin logosu ortaya çıktı
İlginizi Çekebilir