VR için geliştirilen Blood & Truth grafikleri ile dikkat çekiyor

Hakan Hervenik 1.11.2017 - 16:43
En iyi VR oyunları arasına girmeye aday

Pazartesi günü Paris Games Week bünyesinde gerçekleşen Sony PlayStation konferansında birden çok VR oyunu tanıtılmıştı. Bu oyunlar arasında en çok dikkat çekenler arasında ise tartışmasız Blood & Truth da bulunuyor. VR teknolojinin geldiği noktanın canlı kanıtı olan oyun, bizi James Bond gibi hissedebildiğimiz bir hale getiriyor. Ekim ayında raflarda yerini alacak olan oyun, şimdiden 1 milyondan fazla satmayı başardı. Ryan isimli bir karakterle oynayacağımız oyun, hiper realistik oynanış ve başarılı hikayesi ile oyunculara iyi zaman geçirtmeye gelen Blood & Truth, silah kullanımı açısından da tamamen gerçekçi bir deneyim hazırlıyor.

Blood & Truth VR dünyasınayeni bir soluk getirecek

Geçtiğimiz haftalarda birinci yaşını kutlayan PlayStation VR, PlayStation ailesinin geleceği konumunda bulunuyor. Yapılan yatırımlar ve oyuncuların son zamanlarda VR'a yönelmesi de stüdyoların daha başarılı oyunları karşımıza çıkartmasında ön ayak olmakta. İzleyeceğiniz tanıtım videosundan da anlayacağınız gibi, VR oyunlarına yeni bir soluk getirecek olan Blood & Truth, PlayStation VR sahipleri için kesinlikle alınması gereken bir oyun.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 02:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.11.2017 15:49
Ya şu alet midemi bulandırmasa oynarken isterdim oynamak ama resmen hasta oluyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.11.2017 09:43
İyi, hoş, harika bir teknoloji ama kullanımı için uygun alan vs gerekiyor. Benim odada bi yerlerimi kırarım :D Dalış teknolojisinin çıkacağına inanarak bekleyeceğim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
VR için geliştirilen Blood & Truth grafikleri ile dikkat çekiyor
İlginizi Çekebilir