Westworld'ün ikinci sezonundan yeni haberler gelmeye devam ediyor

Furkan Güler 22.01.2018 - 10:56
Dizinin yeni sezonu bomba gibi geliyor.

Westworld ve Game of Thrones ile birlikte dizi sektörünü domine eden HBO, sevilen dizi hakkında yeni bilgiler paylaştı. Paylaşılan bilgilere göre Westworld'ün çekimleri geride bıraktığımız günlerde sona ermiş durumda. Şimdilik bilgisayar ortamında devam eden prodüksiyon çalışmaları ilk meyvesini bahar aylarında verecek. Geride bıraktığımız yaz aylarında yayın tarihini 2018'in bahar ayları olarak gösteren yapımcılar, ilk sezonun geri dönüşlerinden oldukça memnun durumda. Özellikle Anthony Hopkins'in ilk sezonda ortaya koyduğu oyunculukla büyük övgü toplayan Westworld'ün ikinci sezonunda olayların nasıl ilerleyeceğini tüm izleyiciler merak ediyor.

Westworld'ün ikinci sezon çekimleri tamamlandı

Çünkü ikinci sezonun geçeceği mekanların bir parçasının ilk sezondan oldukça farklı olması karakterlere yüklenen rollerin ilk sezondan çok farklı olması izleyicileri fazlasıyla şaşırtmış durumda. Diğer bir yandan Vikings dizisinin sevilen karakteri Floki'yi canlandıran Gustaf Skarsgard'ın da ikinci sezonda yer alacağını belirtelim. Hali hazırda Vikings dizisinde oynamaya devam eden başarılı oyuncunun Westworld dünyasında nasıl bir role sahip olacağı hala belli değil. Karl Strand isimli karakteri canlandıracağı söylenen Skarsgard, muhtemelen kilit bir role sahip olacaktır.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 01:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.01.2018 21:45
Lost/Matrix ...Zamanda yolculuk bir olayda ikinci benlik ve kişiliklerini olduğu her türlü senaryo sonsuzluğa çıkar olasıkları sonsuza kadar uzatabilirsiniz her yere çekebilirsiniz senarist asla malzeme konu sıkıntısı çekmez...
Bu tarz devam filmlerinin b....ka sarmasının en büyük sebebi de bu
MK Okuru
MK Okuru 14.05.2018 11:58
Dizi bencede b...ka sarmış durumda, 1. sezonda gizem çok güzeldi illa izletiyordu kendini, şimdi sıkılarak izliyorum.
MK Okuru
MK Okuru 6.02.2018 16:00
Bu tema benim en çok ilgimi çekenlerden biri. Ayrıca bu bir dizi. Film yerine dizilerde kullanılması bence daha mantıklı. Hala neden zaman ve uzay yolculuğunu primer,k pax kalibresinde işleyen bir dizi çıkmadı anlamıyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.03.2018 08:51
oooh yine bebeler dolmuş ergenler konmuş . ehehehehh...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.01.2018 10:44
çokta matah değil. zaten diiziyi unuttuk resmen. olsa da olmasada. vikingler yeter.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Westworld'ün ikinci sezonundan yeni haberler var
İlginizi Çekebilir