Wolfenstein II'nin yönetmeninden Bethesda'ya övgü geldi

Furkan Güler 29.03.2018 - 11:37
İki firmanın arası gayet iyi.

Yeni nesil Wolfenstein oyunlarının geliştiricisi olan Machine Games'te yönetmen olarak çalışan tepe geliştiricilerden Jens Matthies, Bethesda hakkında konuştu. Machine Games oyunlarının dağıtımcısı ve en büyük destekçisi olan Bethesda, Matthies'in söylediğine göre eski tarz oyunların en büyük destekçi firması konumunda yer alıyor. Yabancı basın ile röportaj yapan Matthies, yaptıkları tarzda oyunlara diğer dağıtımcılardan destek bulamadıklarını, aksine sadece Bethesda'nın bu tip oyunlara destek verdiğini söyledi.

Wolfenstein'ın yönetmeni, Bethesda'yı seviyor

Yönetmenin kendisine hak verebiliriz çünkü oyuncular artık bu tarz oyunlara pek fazla ilgi göstermediği için, firmalar da bunun doğrultusunda hikaye tabanlı oyunlara destek vermeyi kesiyorlar. Özellikle bir FPS oyununda rekabetçi bir unsur yok ise oyuncuların oyuna olan ilgisi neredeyse sıfıra iniyor diyebiliriz.

Ayrıca Bethesda, Wolfenstein serisinin yanında Dishonored, Prey ve The Evil Within gibi oyunlara verdiği destekleri de kesmiş değil. Firma, diğer firmalar kadar büyük paralar kazanamasa da bu oyunların da büyük bir alıcı kitlesi bulunuyor. Umarız Bethesda, uzun bir süre daha hikaye tabanlı oyunları destekler.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 16:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2018 13:41
Bughesda candır.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Wolfenstein II'nin yönetmeninden Bethesda'ya övgü geldi
İlginizi Çekebilir