Wolfteam’e Ramazan’a özel Giriş Gece haritası eklendi

Ersin Kılıç 17.05.2018 - 11:14
Wolfteam’e Ramazan’a özel Giriş Gece haritası eklendi

Netmarble Türkiye, FPS oyunu Wolfteam için Ramazan ayına özel 15 Mayıs 2018 tarihinde yeni ve kapsamlı bir güncelleme yayınladı. Güncelleme ile oyuna 2 harita, 2 yeni karakter, pek çok yeni silah ve aksesuar eklendi.

Wolfteam’den Ramazan özel güncellemesi

Wolfteam’in en popüler ve en sevilen haritalarından Giriş haritasının gece versiyonu bu güncellemeyle oyuna ekleniyor. Giriş Gece haritası, Türk kültüründen ve Ramazan geleneklerinden unsurlarla oyunculara Ramazan ruhunu taşıyacak.

Ayrıca Mardin Gece haritası da oyuncuları Mardin sokaklarının gece atmosferine taşıyacak. Yeni güncellemeyle Wolfteam’e oyuncular için büyük öneme sahip 2 adet Efsane Pro silah ekleniyor. Bunlar; ELWRCI M6A2 Efsane Pro ve Kar 98k Efsane Pro. Son zamanlarda oyunda popüler olan Elit serisinden 1911 Elit de oyuna eklenen silahlardan biri.

Yeni silahlardan Karambit Mavi Gece adlı bıçak, MK-5 EG Mavi Gece adlı bombanın yanı sıra, yıkım modunda %100 daha hızlı bomba çözme hızı veren Elit Yıkım Çantası ile işgal modunda %100 bayrak alma hızı özelliği veren Elit İşgal Çantası da yenilikler arasında.

Bu güncellemeyle Illude Diriliş ve Tomito Yasuko Diriliş karakterleri oyuna katılıyor. Güncellemede kurtlar da unutulmamış. Mavi Kurt Dövme Seti ve Mavi Kurt Pençesi de kurtlara özel eşyalar olarak oyunculara sunuluyor.

Basın Bülteni

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 17:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
Wolfteam için Ramazan'a özel bir güncelleme yayınlandı
İlginizi Çekebilir