World of Tanks, Xbox One X güncellemesine kavuştu

Ersin Kılıç 15.11.2017 - 16:15
Tank savaşları şimdi full 4K çözünürlükte ve HDR desteğiyle sizlerle!

Wargaming tarihi tank savaşları simülasyonu World of Tanks’in, 4K çözünürlükte ve HDR desteğiyle dünyanın en güçlü oyun konsolu olarak geçtiğimiz günlerde raflarda yerini alan Xbox One X’da yerini aldığını duyurdu.

Oyuna 4K ve HDR desteği geldi

World of Tanks konsollara ilk çıkarmasını 2014 yılında Xbox 360’a çıkarak gerçekleştirdi ve o günden bu yana da sürekli olarak güncellenen yeni içerikler ve grafik iyileştirmelerle, oyuncuların artan beğenisini kazanmayı başardı. An itibariyle Xbox One X’in gücünü arkasına alan oyun, şimdiye kadarki en güçlü grafik desteğine sahip olarak 4K çözünürlükte ve yüksek dinamik aralıkta (HDR) oyun keyfini tankçılara sunmaya başlıyor. Çapraz platform desteğiyle Xbox One X’in oyun yelpazesinde yer alan World of Tanks, Xbox 360, Xbox One, Xbox One S ya da Xbox One X platformlarından oyuna bağlanan herkese birlikte oynama fırsatı vermekte.

Wargaming’in konsol sürümlerini geliştiren Chicago-Baltimore stüdyoları Kreatif Direktörü TJ Wagner, konuyla ilgili duygularını, “Oyunumuzu Xbox One X çıkar çıkmaz bu platformda oyuncularla buluşturabilmek bizim için büyük mutluluk. Yeni konsolun benzersiz gücü sayesinde World of Tanks’in hem görünüş hem de oynanış bakımından Xbox sürümlerindeki en sağlam versiyonunu sunabilme fırsatına sahip olduğumuz için çok heyecanlıyız,” şeklinde belirtti.

Oyuna ilk kez başlayacak tankçılar için World of Tanks X Sürümü Başlangıç Paketi, Microsoft Mağazasında ücretsiz olarak sizleri bekliyor. Bu paket, temel sürümün yanı sıra II. seviye Amerikan hafif tankı T1E6-X1’ı tamamen eğitilmiş bir mürettebatla oyunculara sunuyor. Yine aynı pakette 1 adet ücretsiz garaj slotu ve3 günlük premium hesap özelliği bulunmakta.

Microsoft Mağazasına özel Scorpion Paketi ise oyunun XboX One X sürümüne hızlı bir giriş yapmak için birebir. Mürettebat özelleştirme biletleri, Premium zaman, deneyim arttırıcılar, özel kamuflaj mürettebatı ve 7. Seviye Amerikan tank avcısı M56 Scorpion’u içeren bu paket, bir yere konuşlanmaktansa hareket halinde olmayı seven sniper’lar için birebir.

Basın Bülteni

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 08:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
World of Tanks, Xbox One X güncellemesine kavuştu
İlginizi Çekebilir