World of Warcraft'ın yeni ek paketi belli oldu

Furkan Güler 1.11.2019 - 21:54
Shadowlands geliyor!

Oyun dünyasında 2005 yılından bu yana sürdürdüğü macerası sayesinde fenomen olan World of Warcraft, beklenildiği üzere Blizzcon'da tekrar sahne aldı. Son olarak Battle for Azeroth ek paketiyle karşımıza çıkan geliştiriciler, oyunun yeni ek paketini Blizzcon'da duyurdu. Shadowlands adını alan yeni ek paket, daha öncesinde hikayede karşılaştığımız eski simaları tekrar karşımıza çıkartacak gibi gözüküyor. Battle for Azeroth ek paketinde oyuncuların isteği üzerine oyunculara sunulan yenilenmiş grind sistemi, umarız bu oyunda karşımıza çıkmaz. Çünkü Azerite isimli oyun içi maddenin oynanışa oldukça fazla etki etmesi, oyuncuların ikinci bir karakter kasmasına engel olabiliyordu. Hali hazırda bir karakteri tam üst seviyeye ulaştırmak çok fazla vakit alırken, ikinci bir karakterle aynı yollardan geçmek yorucu oluyordu. Yeni ek paketle birlikte oyuna yeni bir sınıf da getiren Blizzard, sınıf yelpazesini genişletmeyi amaçlıyor.

World of Warcraft'ın yeni ek paketi belli oldu

World of Warcraft eski bir oyun olduğu için eskimiş mekaniklere sahip olsa da, günümüzde halen fenomenliğini koruyan bir yapım olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bakalım oyunun uzun geleceği nasıl olacak?

World of Warcraft: Shadowlands Özellikleri

World of Warcraft: Shadowlands'de oyuncuları pek çok yeni özellik ve etkinlik bekliyor. Bu diyarlar arası diyarlara adım atan oyuncular neler mi yapabilecek?

Ölüler Diyarı'nı Keşfedin: World of Warcraft'ta oyuncular ilk defa Shadowlands'e geçecek ve beş yeni bölge ile öbür dünyanın harikalarını ve dehşetlerini yaşayacak: Bastion'ın parıldayan toprakları, Maldraxxus'un sert savaş alanları, Ardenwald'ın sonsuz alacakaranlığı, Revendreth'in gösterişli kaleleri ve dehşet veren Maw.

Yeminli Güçlerine Sahip Olun: Oyunculardan Shadowlands'in yeni bölgelerine hükmeden dört Yeminli'den biriyle bağ kurmaları istenecek ve böylece genişleme paketindeki yolculukları tam bir Yeminli Hikâyesine dönüşecek. Seviye atladıkça tercihlerine göre (her bir Yeminli için sınıfa özel yetenekler de dahil) yeni yetenekler kazanacak ve özel Yeminli üyeleriyle Ruhbağı kuracaklar. Bu bağ sayesinde o karakterin özelliklerine erişebilecekler.

Lanetliler Kulesi'ne Tırmanın: Maw'ın kalbinde, evrendeki en adi ruhların kilitli tutulduğu lanetli ve dünya dışı bir hapishane olan Lanetliler Kulesi Torghast yer alıyor. Kahramanlar tekrar tekrar oynanabilen bu mekânın devamlı değişen salon ve odalarını keşfetmeye ve Torghast'ın rezil yöneticisi Zindancı'nın minyonlarıyla dövüşmeye çağrılıyorlar. Sınavı geçebilenler efsanevi hazineleri ele geçirebilecek ve haksız yere hapsolmuş kahraman ruhlara yardım ederek onları azad edebilecek.


Her Bir Seviye Anlamlı: Shadowlands ile birlikte gelen yeni seviye sistemiyle artık ulaşılan her bir seviye, anlamlı bir ilerleyiş hissi yaratacak. Halihazırda en üst seviyeye ulaşmış olan karakterler Shadowlands'e 50. seviye olarak başlayacak ve yeni seviye üst sınırı olan 60'a yükselmek için çalışacaklar.


Yeni Bir Ölüler Ordusu Yükseliyor: Bolvar Fordragon (Scourge'ü durdurmak için Lich King'in görevini üstlenen saygıdeğer eski Paladin), Sylvanas'ın Icecrown'daki saldırısına karşı koymak ve Acherus'un Ölüm Şövalyelerini desteklemek amacıyla Azeroth halkının tamamından kahramanlar diriltti. Shadowlands'le pandarenler ve tüm müttefik ırklar artık Ölüm Şövalyesi olabilecek.


Geliştirilmiş Karakter Kişiselleştirme Seçenekleri: World of Warcraft karakterlerini oluştururken ya da var olanları değiştirirken tüm ırklar için pek çok yeni görünüm seçeneği oyunculara sunulacak.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 15:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.11.2019 09:18
Diablo sinematiği 10 wow sinematiği 6 dk. Blizzard reis diablo ve warcraft ı şu şekil animasyon dizisi yap bea
Kalan Karakter: 300 Gönder
kahvebitti
kahvebitti 2.11.2019 06:53
Eskiden bir söz vardı hikayesi güzel oyun ne önerirsin diye WoW oyna denilirdi ... Türk dizisine çevirdiler oyunu güzelim içerikleri patch konusu yapıp çöpe atıyorlar aceleden. Sevindirici tek konu ise bfa nın o sıkıcı ambiyansından kurtuluşumuz
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.11.2019 23:32
Dikkatimi çekti, bu bütün kötüleri salalım hepsi birden gelsin ve bunun karşıtı "umut" teması görsel eğlence sektöründe sıkça işlenir oldu. Gerçek dünyada bir cisim yaklaşıyor sanırım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
World of Warcraft'ın yeni ek paketi belli oldu
İlginizi Çekebilir