Yakuza 0 nihayet PC platformu üzerinde erişilebilir oldu

Hürkan Çalışkan 2.08.2018 - 13:32
Sevilen oyun nihayet PC platformu için geldi.

SEGA tarafından geliştirilen ve yine SEGA tarafından yayıncılığı üstlenilen aksiyon-macera oyunu Yakuza 0, PC platformu için piyasada yerini aldı. Ayrıca bu duyuruya özel yayıncı tarafından bir de video yayınladı.

Yakuza 0’ın PC versiyonu 4K çözünürlüğü destekleyecek

İlk olarak 2015 yılında piyasada gördüğümüz Yakuza 0, PlayStation 4 ve PlayStation 3 konsolları için çıkmıştı. Yakuza serisinin en başını anlatan Yakuza 0, nihayet PC kullanıcıları için Steam platformu üzerinde yerini aldı. 1980’li yıllarda geçen yapım çeşitli mafya ve çeteler ile mücadeleyi konu alıyor. Oyuncular tarafından oldukça sevilen Yakuza 0, PC platformu üzerinde 4K çözünürlüğü de destekleyecek. Ayrıca oyun Denuvo anti-tamper teknolojisini kullanıyor.

Oyuncuları açık dünya içerisinde çevresel nesneleri de kullanacak şekilde aksiyona davet eden yapım tek oyunculu ya da çok oyunculu olarak oynanabilecek. Rol yapma ögelerini de bünyesinde barındıran yapım Japonca dışında İngilizce dilini de destekliyor. Steam platformu üzerinde yerini alan yapım 60 TL fiyat etiketi ile satılıyor. Son olarak Yakuza 0 için yayınlanan yeni videoyu aşağıda bulabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 08:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yakuza 0, sonunda PC platformu için piyasada yerini aldı
İlginizi Çekebilir