PUBG için gelecek olan 12. Güncelleme oldukça büyük olacak

Hürkan Çalışkan 27.04.2018 - 01:15
Anlaşılan oyuncuları oldukça kapsamlı bir güncelleme bekliyor.

PUBG için gelecek olan 12. Güncelleme, yeni harita seçim menüsünü, Miramar haritasındaki gelişmeleri, Mirado adı verilen yeni bir aracı, yeni bir silahı içerecek ve çeşitli hataları düzeltecek. Ayrıca bu büyük güncelleme, silah dengesi değişikliklerine odaklanabilmek için uzun süre test sunucusunda kalacak.

Yeni güncelleme test sunucusunda uzun süre kalacak

Stüdyo yaptığı açıklamada, test sunucusunda yapılacak değişiklikleri normalden daha uzun sürede gerçekleştireceklerini belirtti. Böylece güncelleme yayınlanmadan önce oyuncuları dinleyerek, geri dönüşümlere göre değişiklikler yapılacağını, bu sebeple oyuncuların fikirlerini paylaşmasını istediklerini sözlerine ekledi.

Stüdyo, geçtiğimiz hafta bir diğer hedeflerinin oyunda bazı ön plana çıkan silahların hakimiyetini azaltıp, oyuncuların istedikleri silahlarla savaşma konusunda özgür olmalarını amaçladıklarını belirtti. Bunu yapmak için tabancalar, SMG ve LMG’ler geliştiriliyor. Av tüfekleri, otomatik tüfekler ve DMR’lerin etkisi azaltılarak denge sağlanmaya çalışılıyor.

Mirado adı verilen araç, Miramar haritasının klasik bir aracı olacak. Minibüs son derece sağlam olmasına rağmen, yol dışı bölgelerde yavaş ve etkisiz kalıyor. Kamyonet yol dışı bölgelerde harika iş çıkartırken, Mirado ise hızı ile yolun tozunu attıracak.

Ayrıca yama, SKS’den daha etkili bir vuruş gerçekleştiren 7.62 mm’lik bir DMR olan SLR adında yeni bir silahı oyuna dahil ediyor.Harita seçimi menüsünde ise artık bir veya birden fazla harita seçebileceksiniz. Bu seçeneği aktif ettiğinizde oyun sizi Miramar veya Erangel haritalarından birine atacak. Yeni harita geldiğinde ise aynı sistem şeklinde devam edecek.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 09:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2018 06:01
Yani bu kadarsa olmaz be kardeşim her güncelleme 7 gb aşağı değil olmaz ki böyle sil gitsin
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni gelecek olan PUBG güncellemesi oldukça büyük olacak
İlginizi Çekebilir