Yeni Monster Hunter oyunu mobil platformlar için duyuruldu

Ersin Kılıç 28.01.2020 - 14:44
Monster Hunter Riders'ın iOS ve Android platformları için çıkacağı açıklandı

Monster Hunter World ve son çıkan Iceborne genişleme paketi ile en parlak dönemini yaşayan Monster Hunter serisinin yeni oyunu duyuruldu. Mobil platformlar için çıkacağı açıklanan Monster Hunter Riders'ın ilk bilgileri ve videosu da yayınlandı.

Monster Hunter Riders, iOS ve Android platformları için geliyor

Oyunun hikaye detaylarına baktığımızda ise 10 büyük ejder şovalyesinin bir zamanlar oyunun dünyasını büyük bir felaketten kurtardığı ve bu kurtuluş sonrası insanlar ve canavarlar arasında bir bağ kurulduğu belirtilmiş. Oyunda bu bağı zedelemek üzere ortaya çıkan ve Felgia dünyasını tehdit eden karanlık güçlere karşı mücadele edeceğiz.

Rathalos, Zinogre, Nargacuga ve Glavenus gibi Monster Hunter serisinden aşina olduğumuz yaratıklara da ev sahipliği yapan Felgia dünyasında farklı görevler alabilecek ve diğer oyuncular ile birlikte bir Binici Topluluğu oluşturabileceğiz. Ayrıca savaş sisteminin farklı dinamikler içereceği ve canavar toplama sistemine sahip olacağı da belirtilmiş. Topladığımız bu canavarları tabi ki savaş alanında kullanabilecek ve bir nevi Pokemon gibi onların seviye atlayıp daha güçlü bir hale gelmelerini sağlayabileceğiz. Japonya'da Şubat ayı sonunda çıkacak olan oyunun batı çıkışı için henüz bir açıklama yapılmadı.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 09:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.01.2020 23:05
Budur
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Monster Hunter oyunu mobil platformlar için duyuruldu
İlginizi Çekebilir