Yeni Spider - Man'in açık dünyası ne kadar büyük olacak?

Furkan Güler 5.04.2018 - 10:48
Ayrıca oyunda mikro ödeme olup olmayacağı açıklandı.

Hatırlayacağınız üzere geride bıraktığımız günlerde Game Informer, yeni Spider - Man oyunu için dergisinde özel bir köşe hazırladığını belirtmişti. Hatta oyun ile alakalı oynanış dinamiklerini gösteren kısa bir video da yayınlayan Game Informer, bu sefer oyunun açık dünyası ile ilgili bir bilgi vermiş durumda. Söylenenlere göre PlayStation 4'e özel olan Spider - Man'in oyunun açık dünyası, firmanın bir önceki oyunu olan Sunset Overdrive'ın açık dünyasından birkaç kat daha büyük olacak. Sunset Overdrive'ın açık dünyası ise oyun için yeterli bulunuyordu. Yan görevleri ve haritada yer alan detayları ile oyuncuları kendini sevdiren başarılı oyunun açık dünyasının daha büyüğü muhtemelen Spider - Man için fazlasıyla yeterli olacaktır.

Spider - Man açık dünyası oyuncuları memnun edecek mi?

Yeni God of War ve Spider - Man'den anladığımız kadarıyla, Sony'nin oyuncuları soymak üzere kurulu olan bu sisteme tavrı oldukça net gibi gözüküyor. Bakalım yeni Spider - Man oyunu, çıktığında hayranlarını memnun edebilecek mi?

Yeni Spider - Man'in açık dünyası ne kadar büyük olacak?

Sunset Overdrive'ın haritası

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 17:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.04.2018 16:33
Peki mikro ödeme olup olmayacağı açıklandıysa yazının neresinde yazıyor ?
MK Okuru
MK Okuru 6.04.2018 11:20
Aslında costamesa'nın yorumuyla bu yorum iç içe geçmiş tek cevap vereyim. Yazıda ufak bi hata var. 2.soru olan Spider - Man açık dünyası oyuncuları memnun edecek mi?" başlığını mikro ödeme olacak mı? diye yazmaları lazım. çünkü altında yazan sony'nin tavrı açıklaması mikro ödemeler için. yok yani .
Kalan Karakter: 300 Gönder
costamesa
costamesa 5.04.2018 18:11
"Yeni God of War ve Spider - Man'den anladığımız kadarıyla, Sony'nin oyuncuları soymak üzere kurulu olan bu sisteme tavrı oldukça net gibi gözüküyor." Sanirim burdan bizim akil yuruterek sonuca ulasmamizi istemissiniz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Spider - Man'in açık dünyası ne kadar büyük olacak?
İlginizi Çekebilir