Yeni Star Wars oyunu açık dünya dinamiklerine sahip olacak

Ersin Kılıç 25.03.2018 - 14:06
İş ilanları yeni Star Wars oyununu işaret ediyor

Star Wars oyunlar şu an tam bir muallakta diyebiliriz. Battlefront 2 ile başlayan kriz diğer Star Wars oyunları ile devam etmiş ve Star Wars oyun haklarını elinde bulunduran EA Games, bu konuda çalışmalarını sürdüren bazı firmaların da kepengini indirmişti. İşte tüm bunların sonucunda EA Vancouver tarafına teslim edildiği geçtiğimiz dakikalarda kesinleşen yeni Star Wars oyunu için bugün önemli bir haber daha ortaya çıktı.

Yeni Star Wars oyunu açık dünya dinamiklerine sahip olabilir

EA Games tarafından açılan iş ilanına baktığımızda firmanın yeni Star Wars oyunu için eleman aramaya başladığını görüyoruz. Bu konuda oldukça geniş bir ilan yayınlayan EA Games, özellikle tecrübeli bir ekip kurmak istediğini adeta bu arayış ile adeta ilan etmiş. Ayrıca ilan detaylarına baktığımızda "online özellikleri de olan açık dünya Star Wars projesi" ibaresi oldukça dikkat çekiyor. Bu ilandan sonra tabi ki akıllara oyunun çizgisel değil, tamamen açık dünya bir oynanış sunacağı fikri akıllara gelmiş durumda.

Bu yeni Star Wars oyununun da Frostbite grafik motoru ile geliştirilmesi bekleniyor. Oyun hakkında E3 fuarında bir duyuru gelir mi bilinmez ama çıkış tarihi için daha uzun bir süre bekleyeceğiz gibi gözüküyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 11:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.03.2018 15:54
EA aptal Origin platformunu da alsın gitsin
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Star Wars oyunu açık dünya dinamiklerine sahip olacak
İlginizi Çekebilir