Bedava Oyunu Kaçırmayın

Murat Olcan 23.03.2024 - 16:55
GOG, Book of Demons adlı macera ve hack-and-slash karışımı oyunu ücretsiz olarak sunuyor. Oyun, stratejik kart kullanımı ve sonsuz tekrar oynanabilirlik sunuyor.

GOG mağazası, Book of Demons adlı oyunu ücretsiz olarak sunuyor. Bu promosyon, oyuncuların Pazartesi gününe kadar faydalanabilecekleri sınırlı bir süre için geçerli. Normalde PlayStation Store, Xbox Marketplace ve Steam üzerinde 20 Dolar fiyat etiketiyle satılan bu macera ve hack-and-slash karışımı oyun, şu anda GOG hesabı olan herkes tarafından ücretsiz indirilebilir. Oyunu kütüphanenize eklemek için, GOG platformuna giriş yapmanız ve "Kütüphaneye Ekle" butonuna tıklamanız yeterli olacaktır.

GOG, Book of Demons Oyununu Ücretsiz Sunuyor

GOG, Book of Demons Oyununu Ücretsiz Sunuyor

Book of Demons, geleneksel fantezi silahlarıyla donatılmış karakterlerin yanı sıra, oyuncuların çeşitli büyüler yapmasına olanak tanıyan farklı kartları kullanabilmesiyle dikkat çekiyor. Oyun, doğrudan bir kart oyunu olmamasına rağmen, kazanmak için doğru kartları seçmenin önemli olduğunu vurgulayan bir yapıya sahip. Oyunun resmi açıklamasında, "Bu bir kart oyunu değil, ancak eşyalar, büyüler ve becerilerin hepsi kart olarak ifade ediliyor" ifadeleri kullanılıyor ve stratejinin, koşullara göre elinizi ayarlamak olduğu belirtiliyor.

Book of Demons, oyunculara neredeyse sonsuz tekrar oynanabilirlik sunan prosedürel olarak oluşturulmuş zindanlar ve bir roguelike modu sunuyor. Book of Demons, Flexiscope motorunu kullanarak, istediğiniz süre oynayabilmenize olanak tanıyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 14:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.03.2024 21:42
Bedava diye ekledik kütüphaneye ama acayip bir oyuna benziyor. Oyuna animasyon yapmayı unutmuşlar :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bedava Oyunu Kaçırmayın
İlginizi Çekebilir