Redfall'un Geliştiricisi Arkane Austin Kapanıyor

Tunay Şahin 7.05.2024 - 19:19
Arkane Austin stüdyosunun kapanması doğrulandı. Redfall sunucuları çevrimiçi kalmaya devam edecek.

Arkane Studios, Twitter'da yaptığı açıklamada, Arkane Austin stüdyosunun kapandığını ve Redfall'un geliştirilmesinin durdurulduğunu doğruladı. Gönderi ayrıca Arkane Lyon'un bir sonraki projeleri üzerinde çalışmaya devam edeceğini de ekliyor.

Arkane Austin Kapansa de Redfall Sunucuları Açık Kalacak

Microsoft'un, Arkane Austin ve Tango Gameworks dahil olmak üzere dört oyun stüdyosunu kapattığı açıklanmıştı. Bu nedenle, Redfall gibi oyunların geleceği belirsizdi. Ancak Arkane Studios, Redfall sunucularının "oyuncuların keyfini çıkarması için çevrimiçi kalacağını" açıkladı.

Redfall'un Geliştiricisi Arkane Austin Kapanıyor

Mayıs 2023'te piyasaya sürülen Redfall, bizden 55 puan alırken, diğer eleştirmenlerden ve oyunculardan farklı tepkiler almıştı. Buna rağmen, Arkane Austin ekibi oyuna lansman sonrası çeşitli güncellemeler eklemeye devam etti. Ekim 2023'te oyuna, birçok oyuncunun çıkışta beklediği 60 FPS performans modu bile eklendi. İlk zorluklara rağmen, bu güncellemeler sayesinde Redfall oyuncular tarafından hala oynanabilir durumda olacak. Stüdyo, Hero Pass'i premium satın almış olan Redfall oyuncularının karşılığını almasını sağladı.

Arkane Lyon'un stüdyo direktörü Dinga Bakaba, Arkane Austin'in kapanması hakkında Twitter'da detaylı bir açıklama yaparak, bu durumu "kesinlikle korkunç" ve "içten bıçaklanma" olarak nitelendirdi. Bakaba, Arkane Lyon'un "güvende" olduğunu ifade ederken, yöneticileri sanatçılar ve yaratıcı yeteneklerle ilgilenmeye ve onlara değer yaratmalarında yardımcı olmaya çağırdı.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.05.2024 20:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.05.2024 12:50
İsabet olmuş çöp gibi bir oyundu
Kalan Karakter: 300 Gönder
Redfall'un Geliştiricisi Arkane Austin Kapanıyor
İlginizi Çekebilir