Yeni Game of Thrones Oyunu Geliştiriliyor Olabilir

Murat Olcan 29.04.2024 - 02:48
Nexon'un geliştirdiği iddia edilen, Kuzey'de geçecek ve MMORPG formatında olacak yeni Game of Thrones oyunu geliştiriliyor olabilir.

George R. R. Martin'in popüler serisi Game of Thrones, final bölümünün yayınlanmasından yıllar sonra bile hayranların ilgisini çekmeye devam ediyor. Buz ve Ateşin Şarkısı kitaplarından esinlenen yeni Game of Thrones oyunu, Nexon tarafından geliştirildiği iddiasıyla tekrar gündeme geldi.

Kuzey'de Geçen Yeni Game of Thrones Oyunu Geliştiriliyor Olabilir

Kuzey'de Geçen Yeni Game of Thrones Oyunu Geliştiriliyor Olabilir

Redanian Intelligence'dan isimsiz bir kaynağın iddiasına göre, Nexon, Game of Thrones evreninde geçen ve Kuzey'de konumlanan bir MMORPG (Devasa Çok Oyunculu Çevrimiçi Rol Yapma Oyunu) üzerinde çalışıyor. Bu yeni oyun, dizinin dördüncü ve beşinci sezonları sırasında, Roose Bolton'un Kuzey'in Müdürü olduğu dönemde geçiyor.

Oyun hakkında daha fazla detay henüz belirsiz olsa da, söylentiye göre bu oyunun yapısal olarak The Elder Scrolls Online'a benzer özellikler taşıyacağı ve hikaye odaklı bir çevrimiçi deneyim sunacağı ifade ediliyor. Oyuncular, cinsiyetler arası seçim yapabilecek ve ilerleyişi, seçilmeyen karakterlerle de etkileşim içerecek.

Çıkış tarihi konusunda ise herhangi bir kesinlik yok; haberler oyunun 2025 veya 2026'da, hatta belki daha sonra piyasaya sürülebileceğini öne sürüyor. Nexon'un da bu projeyi gerçekten geliştirip geliştirmediği veya yayınlayıp yayınlamayacağına dair resmi bir açıklama bulunmamakta.

Game of Thrones serisi, TV ekranlarında büyük bir popülarite kazanmış olmasına rağmen, video oyunları dünyasında beklenen etkiyi yaratamamıştı. Eğer bu söylentiler doğru çıkarsa, Nexon'un geliştirdiği bu yeni MMORPG, serinin hayranları için büyük bir heyecan kaynağı olabilir. Nexon daha önce The Finals ve Marvel Rivals gibi projelerle adını duyurmuş bir şirket olduğundan, bu yeni girişimin de kaliteli bir yapıma dönüşme potansiyeli taşıyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 14.05.2024 00:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2024 14:19
ama geliştiriliyor olmayabilirde...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Game of Thrones Oyunu Geliştiriliyor Olabilir
İlginizi Çekebilir