1 HP ile turnuva kazanmak

Furkan Güler 16.04.2019 - 14:30
Canlı yayını izleyen seyirciler bile heyecanlandı.

Battle Royale türünün en çok oyuncuya hitap eden oyunlarından bir tanesi olan Fortnite kanadında ilginç bir gelişme yaşandı. Fortnite'ın Dünya Kupası elemelerine katılan TFUE isimli yayıncı, canlı yayında 1 HP ile elemeyi geçti. Kıyasıya süren bir mücadele sonucunda oldukça zorlu bir maç atlatan TFUE'nin yaşadığı heyecan, seyircilerine de geçti. New York'ta gerçekleşecek olan finaller öncesinde elemeler yapan geliştiriciler, en sonunda büyük bir turnuva düzenleyecek.

1 HP ile turnuva kazanmak

Espor tarafında esaslı adımlarla yoluna devam eden Fortnite, rakiplerine zaman zaman örnek olabiliyor. Etkinlik açısından görsel şovlarıyla izleyenlerini memnun eden Fortnite, Epic Games'in tam desteğine sahip durumda. Epic Store'la birlikte daha fazla oyuncu çeken oyun, yeni güncellemeleri sayesinde oyuncuları kendine bağlıyor.

Diğer Battle Royale oyunlarından farklı olarak daha hızlı bir oynanış yapısı sunan yapım, uzun bir süre hayatımızda yer edebilir. Her platformda bulunmasıyla oyuncu sayısını geniş tutan Fortnite, ilerleyen günlerde tekrar Thanos modunu oyunculara sunabilir. Infinity War'la birlikte Thanos'u oyuna ekleyen geliştiriciler karakter için, özel bir mod ortaya koymuştu.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 17:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
1 HP ile turnuva kazanmak
İlginizi Çekebilir