Detroit'ten sonra The Last of Us da Epic Store'a geliyor!

Merlinin Kazanı 1.04.2019 - 13:43
Epic Store coştu

Geçtiğimiz günlerde Epic Store'dan önemli bir açıklama yapılmış ve daha önce PlayStation markasına özel olarak çıkan Detroit: Become Human dışında Quantic Dreams imzasını taşıyan Beyond: Two Souls ve Heavy Rain gibi önemli oyunların PC'ye geleceği resmen duyurulmuştu. Bu önemli oyunların duyurusundan sonra Epic Store aracılığı ile The Last of Us'ın da PC'ye geleceği açıklandı. 

The Last of US'ın PC sürümü geliyor!

Tıpkı Quantic Dreams oyunlarında olduğu gibi The Last of US için de kesin bir çıkış tarihi verilmiş değil. Fakat oyunun bu sene içerisinde PC platformuna çıkacağı, yani Epic Store'da yer alacağı belirtilmiş. Ayrıca Epic Games Store'da oyunun özel sayfası da açılmış durumda. Bu özelsayfada "Amansız bir salgının medeniyeti kırıp geçirmesinin üzerinden yirmi yıl geçti. Hayatta kalanlar zorlu karantina bölgelerinde hayata tutunmaya çalışıyor. Dışarıdaysa korkunç salgına yakalanmış acımasız haydutlar kol geziyor. Joel için her gün bir numaraya göz kulak olmaktan ibaret. Ancak Fireflies direniş grubunu bulmak için genç Ellie'ye eşlik etmekle görevlendirildiğinde yaşama istekleri sınıra dayanacak." açıklamasına yer verilmiş.

The Last of US için açılan bu sayfaya BURAYA TIKLAYARAK ulaşabilir, oyunun PC sürümü için yayınlanan teaser videosuna ise aşağıdan göz atabilirsiniz.


Tamam vurmayın, 1 Nisan :D

Yorumlar 53
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 16:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2020 22:45
şaka olduğunu en başta anladım zaten de bi an kalbim ağzıma geldi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.04.2019 09:23
Komik olduğunuzumu sanıyosunuz?? Aklı olan herkes zaten bu oyunun pcye gelmiceğini bilir. Siz şaka diye farkında değilsiniz ama insanlarla dalga geçiyosunuz. Daha yaratıcı bi şaka bulun artık. Her sene sony exc leri şaka malzemesi yapmayın. Çocuk değiliz biz.

----------------------------------------

Teşekkürler, adı üzerinde şaka ve cevap eleştirinin içerisinde "Aklı olan herkes zaten bu oyunun pcye gelmiceğini bilir."
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.04.2019 23:30
acayip yedim.Yakın zamandaki quantic dream ve epic store haberini de okuduğum için şok oldum.Acayip destekli şaka valla
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.04.2019 12:31
ozur dilerim 1 nisan sakasi oldugunu dusunmedim sinirden kendimi kaybettim
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.04.2019 12:30
playstation bir bir ozel oyunlarini kaybediyor once heavy rain sonra beyond two soulsla detroit simdide last of us noluyor lan sony hayirdir sendemi microsoft gibi ozel oyunlarini pc ye cikartan oldun yuh be ayip
Kalan Karakter: 300 Gönder
(1 Nisan) The Last of Us da Epic Store'a geliyor!
İlginizi Çekebilir