16 yıldır geliştirilen oyun modu Heroes Unleashed sonunda çıktı

Ahmet Özçilingir 18.04.2018 - 11:44
2002 yılında yapımına başlanan mod tamamlandı

Ubisoft'un sevilen oyun serilerinden Tom Clancy's Ghost Recon, 2001 yılında çıkmış, taktiksel savaş oyunlarına yeni bir soluk getirmişti. Ancak tek bir mod geliştiricisi, oyunun bu taktiksel yönünü yeterli bulmamış olacak ki, oyunun çıktığı 2001 yılından bir yıl sonra, oyuna bir "hardcore realism" yani, oldukça zorlu bir gerçekçilik modu geliştirmeye başlamış.

Yıllar süren çalışma sonunda meyvesini verdi!

16 yıllık "yoğun" bir çalışma ve geliştirme sürecinin ardından, Ghost Recon: Heroes Unleashed adındaki modu, sonunda tamamlamayı başarmış. Oyunun arcade oynanış dinamiklerini beğenmeyen mod geliştiricisi, oyunu daha gerçekçi bir hale getirmeye  kafayı takmış olacak ki, oldukça iddialı bir  şekilde; Heroes Unleashed modunun, Ghost Reacon'u "gelmiş geçmiş en gerçekçi savaş simulasyon oyunu haline getireceğini" söylüyor. Neden bu modu geliştirmek 16 yıl sürdü sorusuna da şöyle cevap vermiş. "Bu oldukça sabır ve yoğun çalışma isteyen bir süreçti, tüm silahların ağırlıkları, boyutları ve balistik hesaplamaları yapılarak silahları oyuna entegre etmek yıllar sürdü," diyor ve ekliyor. " Umarım bu mod, Ghost Reacon topluluğunun daha da büyümesine yardımcı olur." 16 yıl boyunca nadir bir halı gibi ilmik ilmik işlenerek geliştirilen bu mod hakkında bir fikir edinebilmek için, aşağıdaki videoya göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 04:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2018 16:50
Günde 1 dakika mı uğraşmış? 16 yılda mod mu yapılır. Hile var hile! Diğelim ki ubi bunu aldı, hadi tamam csgo ya rakip oldu, hileciler ne olacak? Bu insanlar gerçekçilik falan takmıyor, onların keyfi seni oyundan soğutmak. Ubi işi gücü yok hilecilerle mi uğraşacak? Söylemek istemiyorum 16 yıl emek.
Kalan Karakter: 300 Gönder
16 yıldır geliştirilen oyun modu Heroes Unleashed sonunda çıktı
İlginizi Çekebilir