2019'un En İyi Oyun Yönetimi

Furkan Güler 15.01.2020 - 17:11
Bu kategoride geçen sene güzide oyunlarla karşılaştık.

Oyunların temel taşlarını destekleyen en önemli unsur olan sinematik sahnelerin kalitesi bu kez yeni anketimizle seçeceğiz. Bu kez Acer Predator sponsorluğunda, 2019'un En İyi Oyun Yönetimi kategorisinde bize hangi yapımcının ne denli iyi bir iş çıkarttığını seçeceğiz. Hollywood filmlerine nispet yapar derecede güzel yönetmenliklere sahip olan bazı oyunlar, bizleri her zaman ekran başına kitliyor. Bu kategorimizde bizim gözümüze ilk çarpan oyun Death Stranding oldu. Sinematik sahne açısından mükemmel olan oyunda çekimlerin başarılı olması, bu unsuru destekleyen başka büyük bir etken oldu.

2019'un En İyi Oyun Yönetimi

Tüm bunların yanı sıra A Plague Tale Inncoence'ı bu konuda başarılı sayabiliriz. Aynı zamanda karakterlerin güzel yazılmış olması, oyunu sürükleyici hale getiriyordu. Ayrıca Respawn'ın son oyunu Star Wars Jedi: Fallen Order'ı da unutmamak gerekiyor. Cameron Monaghan'ın oynadığı yapım başarılı sayılıyor. Son olarak Resident Evil 2'i de unutmamak gerekli.

Ankete katılanlara bonus hediye kazanma şansı için Acer Predator'un Facebook ve Instagram hesaplarını ziyaret edebilirsiniz.

Acer Predator Facebook Sayfası:

https://www.facebook.com/predatorgamingtr/

Acer Predator Instagram Sayfası:

https://www.instagram.com/predatorgamingturkey/

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 06:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
2019'un En İyi Oyun Yönetimi
İlginizi Çekebilir