2019'un En İyi Spor Oyunu

Furkan Güler 10.01.2020 - 15:05
Spor tutkunlarının favorisi ne oldu?

Geleneksel olarak uzun zamandır yılın oyunlarını seçtiğimiz anketimizde bu kez 2019 yılının en iyi spor oyununu seçiyoruz. Acer sponsorluğunda Merlin'in Kazanı oyuncuları tarafından seçilecek olan bu kategoride favori oyununuza oy vermeyi unutmayın. 2019 yılına  dönüp bir baktığımızda geçtiğimiz sene spor oyunları anlamında pek de yenilikçi yapımlarla karşılaşmadığımızı söyleyebiliriz. Fakat yine de bu durum iyi oyunlarla karşılaşmadığımız anlamına gelmiyor. Şüphesiz bu kategoride geçtiğimiz senenin en çok konuşulan oyunu eFootball PES 2020 olmuştur. İsim değişikliğine giden yeni PES, daha gerçekçi bir yapıya bürünmek istedi. Ayrıca eFootball ekibini boşu boşuna gösteriş yapmak için getirmeyen yapımcılar, oyunu espor tarafına büyük yatırımlar gerçekleştirdi. Oynanış anlamında değiştirilen oyun FIFA için gerçek bir rakip olmaya başladı.

2019'un En İyi Spor Oyunu

Diğer bir yandan geçtiğimiz senenin konuşulması gereken spor oyunları arasındaysa Football Manager 2020 bulunuyor. Bir önceki oyuna göre yenilikler barındıran FM serisi, artık o çok karışık halinden çıkarak eski haline dönmeye başladı. Yine isteyen oyunculara kompleks yapısını sunan FM 2020, umarız bu çizgisini yeni oyunununa da taşır.

Ankete katılanlara bonus hediye kazanma şansı için Acer Predator'un Facebook ve Instagram hesaplarını ziyaret edebilirsiniz.

Acer Predator Facebook Sayfası:
https://www.facebook.com/predatorgamingtr/

Acer Predator Instagram Sayfası:
https://www.instagram.com/predatorgamingturkey/


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 22:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
2019'un En İyi Spor Oyunu
İlginizi Çekebilir