1/22

2020 Yılının En İyi Oyunları

Merlinin Kazanı 21.01.2021 - 14:48
Monster Notebook sponsorluğunda düzenlediğimiz ve sizlerin oylarıyla belirlediğimiz yılın en iyi oyunları belli oldu.

2020 yılının en iyi oyunları Monster Notebook sponsorluğunda yaptığımız anket ile belirlendi. 2020 yılı gerek oyunlar gerekse de sosyal hayatımız açısından oldukça farklı bir yıl oldu diyebiliriz. Neyse ki bu yeni normalde bol bol oyun oynamaya vakti bulduk. Teknoloji ve sinema gibi birçok alanda birçok gelişmenin yaşandığı 2020 yılında tabi ki oyun anlamında önemli yapımlar karşımıza çıktı. Kimi oyun aynı yıl duyurulup, raflardaki yerini alırken bazı oyunlar ise yıllarca süren özlemimizi giderdi diyebiliriz.

2020 Yılının En İyi Oyunları

[Reklam=496]

Kısacası özetlemek gerekirse evlerimize kapandığımız 2020 yılı oyun anlamında yine dolu dolu bir yıl olarak geçti. Aksiyon oyunlarından araba yarışlarına, rol yapma oyunlarından platform oyunlarına ve tabi ki yeni nesil konsollara kadar birçok türde birbirinden iyi oyunları oynama şansına eriştik. Tüm bunların sonucunda Merlin'in Kazanı olarak her yıl olduğu gibi geçtiğimiz günlerde Monster Notebook sponsorluğunda 2020 Yılının En İyi Oyunlarını seçeceğimiz bir ödüllü anket başlatmıştık. 5 Ocak'ta başlayan ve 20 Ocak 2020 tarihine kadar devam eden bu anketimiz sonuçlandı ve farklı kategorilerde 2020 yılının en iyilerini hep birlikte seçtik. 

Yılın en iyi oyunu anketinde The Last of Us Part 2, bulunduğu bu kategorideki diğer 10 rakibine oranla gelen oyların %48'ini alarak birinci olmayı başardı. Aşağıdan 2020 yılının en iyi 10 oyunu videosuna göz atabilir, sayfalardan ise kategori adaylarını ve kazanan oyunları görebilirsiniz. Kazanan oyun büyük harflerle ve kalın font ile belirtilmiştir. İşte 15 gün süren ve tamamen sizin oylarınızla şekillenen anketimizin sonuçları şu şekilde;