Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

25 yıllık Street Fighter II gizemi çözüldü

Kim bu adamlar?

25 yıllık Street Fighter II gizemi çözüldü
Dövüş oyunu denince akıllara ilk gelen isimlerden biri olan Street Fighter serisini bilmeyen yok malum. Oyunun bu kadar popüler olmasının en büyük sebebi ise çıktığı dönemde büyük ses getiren Street Fighter II olmuştur. Arcade salonlarında nice jetonlargömdüğümüz, uğrunda tuşları eskittiğimiz Street Fighter II'nin 25 yıllık gizemi sonunda çözüldü.

Capcom yaptığı açıklama ile Street Fighter II'nin giriş videosundaki dövüşçülerin kimliklerini açıkladı. Bu konuda daha önce tahminler olsa da resmi açıklamanın gelmesi ile birlikte bu olay da netlik kazanmış oldu. Yapılan açıklamaya göre açılış videosunda yumrukları konuşturan isimler Max ve Scott.

Capcom'un bu açıklamayı neden bu kadar yıl sonra yaptığı ise merak konusu. Aşağıdan videoya ve bu açılışta gözüken karakterlerin güncel görüntülerine göz atabilirsiniz.


25 yıllık Street Fighter II gizemi çözüldü - 1

25 yıllık Street Fighter II gizemi çözüldü - 2
Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (6)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

K
Krisotil Çırak

Negro diye kakaolu kremalı bisküvi var. Firma ırkçı mı acaba :D nedir olay...

0 puan
MO
MK Okuru

16:42 "Arcade salonlarında nice jetonlar gömdüğümüz, uğrunda tuşları eskittiğimiz" Anladın mı ne alaka olduğunu yazıyı okumadan saldırıya geçme hemen isteyen istediğini yazar hem sana ne oluyor bizim böyle yorum yazmamızdan sana ne asıl polemik yaratma durduk yere.

0 puan
MO
MK Okuru

Allah büyüktür. yeni parayla olmasa da verir 50 bin liranı

0 puan
MO
MK Okuru

Capcom sallıyor. Baktılar street fighter'a adam bulamiyorlar, dediler street 2 deki bilinmeyen insanra iki isim koyalim oyuna yerlestirelim ayağına kaçtılar

0 puan
MO
MK Okuru

bunlardan biri balrog diğeri de ken.. kimi uyutuyorsunuz... scott max diye karakter yok SF alpha da bile yoktu

0 puan
MO
MK Okuru

O ikisi SF1 de vardı. Zencinin adı "Mike", sarışının adı "Joe". SF5'e de eklemişler ama adlarını ve tiplerini değiştirmişler biraz.

0 puan