339 Dolara GTA4 oynatan PC mi?

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
339 Dolara GTA4 oynatan PC mi?
339 Dolara GTA4 oynatan PC mi?

Oyungezer’in Organize Sanayi sayfalarında bu ay büyük bir iddia var: “Sadece 339 dolar harcayarak GTA IV oynatan PC topladık!” Oyungezer donanım editörleri, ince bir piyasa araştırmasına girişerek her oyuncunun hayali olan, ucuz ve performansı yüksek bir oyun bilgisayarı toplama amacıyla harekete geçmiş ve anlaşılan bilinen fiyat performans kriterlerine takla attırarak bunu başarmış.

Ayrıca derginin yanında tam sürüm olarak hediye edilen bir de oyun var: Psychonauts. Monkey Island, Grim Fandango, Full Throttle gibi oyun tarihinin en matrak ve zeki oyunlarına imza atan Tim Schafer ustanın 2005 yılında çıkan ve yayınlanan son oyunu olan Psychonauts, uluslararası oyun dergilerinden 90 üzeri notlar alan ve gelmiş geçmiş en iyi oyunlar arasına ismini yazdıran bir aksiyon-platform yapımı. Schafer’ın sıradaki oyunu Brütal Legend’ı heyecanla bekleyen ve Schafer’ın tarzıyla tanışmak isteyen oyuncular için Psychonauts gerçekten iyi bir fırsat.

Derginin Şubat kapağında ise gelmiş geçmiş en güzel dövüş oyunlarından Street Fighter’ın yıllar sonra seriye yeniden zirve yaptıran yeni bölümü Street Fighter IV var. Ayrıca son zamanların en çok merak edilen FPS’lerinden Killzone 2’nin Türkiye’deki ilk ve tek incelemesi de bu sayıda bulunuyor.


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 08:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
339 Dolara GTA4 oynatan PC mi?
İlginizi Çekebilir