"Battlefield: Hardline, BF4'ün ek paketi değil"

Can Furkan Gözütok 23.06.2014 - 12:30
Visceral Games açıklıyor
Battlefield: Hardline, yayımlanan videoları ve ekran görüntüleri ile, oyuncuların gözünde Battlefield 4'ün genişleme paketi algısı yarattı. Bu durum yüzünden de oyuncular, serinin son halkasını almak için bir neden görmemeye ve oyunun 60 doları hak etmediğini düşünmeye başladılar.

Battlefield: Hardline'ın geliştirici stüdyosu Visceral Games, sadece kullanılan oyun moturunun benzer olduğunu, geride kalan her şeyin ki buna oyunun konusu da dahil, farklı olduğunu savundu. Oyunun çoklu oyunculu modlarının baş tasarımcısı Thad Sesser konuyla ilgili, " Tabii ki kullandığımız oyun motoru aynı. Biz de Battlefield 4 gibi Frostbite 3 oyun motorunu kullanıyoruz ve Frostbite 3, gerçekten olağanüstü bir oyun motoru. Ayrıca oyun motoruna yeni şeyler de kattık ve bu sayede araç fizikleri, daha gerçekçi bir deneyim yaşatmakta çünkü hırsız polis konusunda, araç çarpışma dinamikleri normal Battlefield serisinden çok daha önemlidir." açıklamasını yaptı.

Battlefield: Hardline'ın sadece bir Battlefield 4 ek paketi gibi algılandığı sorusuna ise Sesser, " E3 2014'te gösterdiğimiz kısım sadece buzdağının görünen kısmıydı. Doğal olarak çok daha büyük haritalarımız var. Ayrıca oyuncuları daha fazla silah ve daha fazla yeni alet de beklemekte. Battlefield: Hardline, tamamen yeni bir içeriğe sahip. Yani oyun sadece yeni bir isimden ve markanın sömrülmesinden ibaret değil. Emin olun beklediğinize değecek." cevabını verdi.

"Battlefield: Hardline, BF4'ün ek paketi değil"
Yorumlar 41
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 05:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
"Battlefield: Hardline, BF4'ün ek paketi değil"
İlginizi Çekebilir