A Total War Saga: TROY - Mythos duyuruldu

Eren Eroğlu 27.07.2021 - 18:03
Epic Games özel oyunu olarak çıkan A Total War Saga: TROY, yeni çıkacak olan Mythos DLC'si ile birlikte Steam'e geliyor!

13 Ağustos 2020'de Epic Games Store özel oyunu olarak çıkan A Total War Saga: TROY için Steam oyuncularının uzun bekleyişi sona eriyor. Epic Games Store'da çıkışında ilk 24 saat boyunca ücretsiz dağıtılan A Total War Saga: TROY, Steam'e yeni çıkacak Mythos DLC'si ile birlikte gelecek. A Total War Saga: TROY - Mythos ek paketi ile Yunan Mitolojisinde bulunan efsanevi varlıkları avlayıp kendi saflarımıza katabileceğiz.

A Total War Saga: TROY - Mythos duyuruldu

Epic Games Store ile yapılan özel anlaşma yaklaşık 1 sene sonra bitmiş bulunuyor. A Total War Saga: TROY, Steam'e gelirken beraberinde fantastik severlerin sevineceği, tarihçilerin ise sinirleneceği bir ek paket ile çıkıyor. Bu DLC ile A Total War Saga: TROY'a çıkışından bu yana toplamda 4 ek paket eklenirken, oyunu en çok etkileyecek olan ek paket son duyurulan bu DLC olacak gibi gözüküyor. Gelecek olan bu ek içerik ile Hades'in köpeği Kerberos'u bile saflarınıza katabilecek ve sizler için savaşmasını sağlayabileceksiniz.

A Total War Saga: TROY - Mythos duyuruldu

Şık bir duyuru fragmanı ile duyurulan ek içerik, oyunun Steam sürümü ile birlikte 2 Eylül 2021'de çıkacak. Ayrıca A Total War Saga: TROY, çıkışından itibaren 30 Eylül'e kadar indirimli olacak. Bu zamana kadar oyunda her ne kadar bu tarz fantastik birimler bulunmuyor olsa da, oyun içerisinde çeşitli bonuslar elde edebileceğiniz fantastik unsurlar bulunmaktaydı. Yapımcılar, gelecek olan bu ek paket ile oyuna Yunan Mitolojisi unsurlarını katmaya kararlı gibi gözüküyor.

A Total War Saga: TROY'un ülkemizdeki Steam fiyatı her ne kadar henüz belli olmasa da, muhtemelen Epic Games Store fiyatından bir farklılık göstermeyecektir. A Total War Saga: TROY, Steam'e Mythos ve diğer tüm DLC'leri ile birlikte çıkacak. Efsanevi İlyada Destanını konu alan oyun Truva Savaşını anlatırken, bizlere Hektor'un intikamını alma fırsatını sunuyor. Efsanevi savaşçı Akhilleus, soylu muhafız Hektor, prens Paris ve Sparta Kralı Menelaos dahil 8 ikonik kahramanı kontrol edebildiğimiz, ayrı bir strateji deneyimi sunan A Total War Saga: TROY'un artık Steam tarafına çıkma vakti gelmişti. Resmi Total War YouTube kanalı tarafından yayımlanan Mythos duyurusuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 02:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
allalla
allalla 28.07.2021 08:56
heroic edition paketi 600 TL.
şaka gibi.
MK Okuru
MK Okuru 29.07.2021 21:50
Ülkemizde pahalı. Elalem bedavaya oynuyor neredeyse :d
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.07.2021 02:19
Total War: The Lord of the Rings çıksa satış rekorları kırar muhtemelen ama görür müyüz bilmem. Bu adamlar bu işi çok iyi yapıyor işin içine fantasy dünyaları da girince gerçekçi olması gerekmediği için sınırları daha geniş oluyor. Tabi tarihi serilere de devam etmeliler bir yandan o da lazım.
MK Okuru
MK Okuru 28.07.2021 18:09
Total War ile Warhammer ne alaka ise o alaka kardeşim.
MK Okuru
MK Okuru 28.07.2021 17:38
Total War ile Lotr ne alaka??
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.07.2021 11:32
Çok iyi içerik olacak gibi duruyor epicle steam hesabımızı bağlayablirsek steamden alırım dlcyi
Kalan Karakter: 300 Gönder
A Total War Saga: TROY - Mythos duyuruldu
İlginizi Çekebilir