Akademi Ligi şampiyonu fastPay Wildcats oldu

Özgür Deveci 9.08.2020 - 16:49
Akademi Ligi’nde 2020 Yaz Mevsimi sona erdi. fastPay Wildcats Akademi mevsimi şampiyon olarak tamamladı. Detaylar haberimizde!

1907 Fenerbahçe Espor, fastPay Wildcats, Beşiktaş, Dark Passage, Galakticos, Galatasaray, Royal Youth, Papara Supermassive, Team Aurora ve 5Ronin Akademi takımlarının mücadele ettiği Akademi Ligi'nde şampiyon belli oldu.

Akademi Ligi finali fastPay Wildcats Akademi ile Dark Passage Akademi takımlarını karşı karşıya getirdi. fastPay Wildcats Akademi lig aşamasını 16 galibiyet ve 2 mağlubiyet ile lider tamamlamış ve yarı finalde Team Aurora Akademi’yi 3-0 mağlup ederek final biletini almıştı. Dark Passage Akademi ise lig aşamasını 12 galibiyet ile 3. sırada tamamlamış, yarı finalde Royal Youth Akademi’yi 3-1 mağlup ederek finale yükselmişti.

Akademi Ligi şampiyonu fastPay Wildcats oldu

Akademi Ligi şampiyonu fastPay Wildcats oldu

fastPay Wildcats Akademi ile Dark Passage Akademi takımlarını karşı karşıya getiren Akademi Ligi Finali, 9 Ağustos Cumartesi günü saat 14.00'da başladı. İlk karşılaşma fastPay Wildcats'in net üstünlüğü ile tamamladı. IW tarafı tam 11 skor almayı başarırken rakibine skor, kule, ejder, Baron ya da Alamet kaptırmadı. 21 dakika süren maçın ardından IW 1-0 öne geçti. Dark Passage ikinci maçta rakibine daha fazla dirent göstermeyi başarsa da Ferret'in erken oyunda koyduğu üstünlük IW'ya serideki ikinci galibiyetini getirdi. İlk iki maçın ardından serinin 3-0 IW üstünlüğüyle kapanacağı düşünülüyordu. DP'nin IW'ya verdiği cevaplar yeterli görünmüyordu. Üçüncü maçta Maximillion ipleri eline aldı ve harika Galio performansıyla takımına galibiyeti getirdi. Böylelikle durum 2-1'e geldi ve seri dördüncü maça uzadı. Dördüncü maça geçildiğinde Dark Passage'in bir önceki maçtaki güzel oyunundan eser yoktu. fastPay Wildcats yeniden serinin kontrolünü eline aldı ve yalnıca 21 dakika süren maçın ardından seriyi 3-1 kazanarak şampiyonluğa ulaştı. Böylelikle fastPay Wildcats Akademi üst üste 3. defa Akademi Ligi şampiyonluğu yaşamış oldu.

Final serisiyle birlikte Akademi Ligi 2020 Yaz Mevsimi sona erdi. LoLespor heyecanı Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi Mevsim Finalleri ile devam edecek. 15 - 16 Ağustos tarihlerinde oynanacak çeyrek final maçlarıyla başlayacak maçların tamamı LoLespor’un NimoTV, YouTube ve Twitch kanallarına ek olarak LoL Esports adresinden de canlı olarak izlenebilecek.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 20:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
ruyaguclu
ruyaguclu 10.08.2020 10:15
Çok belliydi kazanacakları.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Akademi Ligi şampiyonu fastPay Wildcats oldu
İlginizi Çekebilir