Assassin's Creed Valhalla 30 dakika oynanış videosu sızdı

Ersin Kılıç 6.07.2020 - 10:15
Ubisoft'un düzenleyeceği özel etkinliğe günler kala merakla beklenen Assassin's Creed Valhalla'nın 30 dakikalık oynanış videoları sızdırıldı.

Assassin's Creed Valhalla için tam 30 dakikalık oynanış videosu sızdırıldı. Bu oynanış videosuna baktığımızda oyunun dünyası ve atmosferinin yanı sıra dövüş sistemi ve genel ilerleyiş dinamiklerine yer verildiğini de görüyoruz.

Assassin's Creed Valhalla için 30 dakika oynanış videosu sızdırıldı

Assassin's Creed Valhalla'nın genel olarak serinin önceki oyunlarının izinden gittiğini söyleyebiliriz. Bunun yanı sıra dövüş sistemi biraz daha akıcı hale getirilmiş. Atmosfer ve dövüş kısımlarında ise bana biraz Witcher havası hissettirdiğini de söylemem gerekiyor.

Diğer taraftan videoların sızdırılması ile birlikte Ubisoft müdahalesi de başladı diyebiliriz. Ubisoft yayınlanan bu videoları tek tek kaldırmaya devam ediyor. Yani aşağıdaki video da her an yayından kaldırılabilir. Tabi bu tip sızıntıların önünü almanın oldukça zor olduğunu göz önüne alırsak oyun için bu hafta resmi bir açıklama ya da video görme ihtimalimiz de bulunuyor.

Assassin's Creed Valhalla hakkında;

Assassin’s Creed Black Flag ve Assassin’s Creed Origins'in arkasındaki ekip tarafından Ubisoft Montreal'de geliştirilen Assassin’s Creed Valhalla, oyuncuları savaş ve zafer masallarıyla büyüyen azılı bir Viking akıncısı olan Eivor'un destanını yaşamaya davet ediyor. Büyüleyici bir Viking deneyimi sunan oyun, oyuncuları İngiltere'nin acımasız Karanlık Çağlarına bırakarak onlara hem güzel hem dinamik bir açık dünya sunuyor. Oyuncular serinin bu son oyununda; baskınlar, yerleşim yerlerini genişletme, güçlerini pekiştirme ve etkilerini yayma gibi yeni özelliklerden yararlanabilirler.

Oyuncular erkek ya da kadın Eivor olarak oynamayı seçebilecek ve saç, dövme, savaş boyası ve teçhizatı özelleştirme yeteneği de dahil olmak üzere farklı özelleştirme araçlarına erişebilecekler. Siyasi ittifaklar, savaş kararları ve diyalog seçimleri Assassin's Creed Valhalla dünyasını etkileyebilir, bu nedenle oyuncular klanlarının evini ve geleceğini korumak için akıllıca seçimler yapmalıdırlar.

Assassin's Creed Valhalla 30 dakika oynanış videosu sızdı

MS dokuzuncu yüzyılda sonsuz savaşlar ve azalan kaynaklarla Norveç'ten sürülen oyuncular, Eivor'un Norsemen klanını buzlu Kuzey Denizi boyunca İngiltere'nin bölünmüş krallıklarının zengin topraklarına götürecekler. Oyuncular, klanları için yeni bir gelecek planlamalı ve Viking savaşçılarının acımasız dövüş tarzını, her zamankinden daha fazla düşman çeşitliliğine karşı çift silah kullanma yeteneğini içeren yenilenmiş bir savaş sistemiyle yeniden yaşamalı. Kaynakları güvence altına almak için, oyuncular çok ihtiyaç duydukları ganimetler ve kaynaklar toplamak adına viking gemilerini kullanarak belli yerlere baskınlar yapabilirler. Vikingler yeni evlerine yerleşmeye başladığında, başta onları putperest olarak kınan ve uygar bir İngiltere'nin tek hükümdarı olarak görünen Wessex Kralı Aelfred dahil olmak üzere Saksonlar'ın direnişiyle karşılaşırlar. Her şeye rağmen, Eivor, Valhalla'ya ulaşmak için gerekli olanı yapmalıdır.

Yorumlar 35
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 15:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.07.2020 16:51
Gelmiş yine bizim herşeyi çok bilen ergen tayfa. Oğlum oturduğunuz yerden ne kolay atıp tutmak size göre. Gelin siz yapın desek mal mal bakarsınız. Boş boş konuşmayın. Anasını satim şurda yazanları toplasan 3-5 tanesi zar zor oynayacak oyunu zaten :))
MK Okuru
MK Okuru 11.07.2020 12:18
Ergen misin sen ya? Ben kimseyi savunmuyorum insanlar beğenmediğini söylüyor sen niye oyunun avukatlığını yapıyorsun diye soruyorum. Onlar beğenmemiş haklılar demiyorum.Zevk meselesi.Ama bu bir ürün ve bunu beğenmemek de insanların hakkı. Çok biliyorsan sen yap diye bir cevap yok yani saçmalıyorsun
MK Okuru
MK Okuru 8.07.2020 18:33
11.41 peki sen niye onların avukatlığını yapıyorsun? Beğenmediyseler beğenmedik desinler geçsinler. Ama yorumlara bakarsan hepsi maşallah oyun yapımcısı gibi konuşuyor.
MK Okuru
MK Okuru 8.07.2020 17:47
11:41 En doğru cevabı vermiş fazla söze gerek yok, bitmedi şu kolaysa sen yap diyen tipler.
MK Okuru
MK Okuru 8.07.2020 11:41
Restoranta gidip yemek yediğinde ben bu yemeği beğenmedim demen için dünya çapında bir şef olmana gerek yok beğenmemişsen beğenmemişsindir. Aynı şekilde Bir oyunu eleştirmek için oyun yapabiliyor olmana da gerek yok. İnsanlar videoyla ilgili görüşlerini söylüyor sen niye avukatlık yapıyorsun?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.07.2020 16:45
sanki bütün AC oyunları birbirinden çok farklı ve özgündü de bundan çok şey bekliyordunuz yani. İlk AC oyunundan Originse kadar hep aynı oyunun makyajlı haliydi Originste bir değişiklik yapıldı. Şimdi bir 15 sene de onu makyajlarlar gider öyle. Klasik Ubisoft
MK Okuru
MK Okuru 10.07.2020 12:30
1 le 2 arasındaki fark sadece tekrar eden görevlerin olmaması ve görev çeşitliliği oynanış anlamında neredeyse hiç fark yok.BR de de öyle. RV de sadece ufak çaplı savaşlar eklenmişti BF de deniz savaşları. Bunlar dışında bu oyunları ayıran birşey yok dövüş oynanış hep aynı. Originste değişti sadece
MK Okuru
MK Okuru 8.07.2020 13:32
Bence biraz abarttın şimdi AC oyunlarının değişimlerine bakarsak 1. oyun farklıydı, 2-BR-RV bunlar kendi aralarında azıcık farklarla çıktılar bunlar seriden farklıydı, 3-BF bunlarda kendi aralarında daha fazla farkla çıktılar ama çok benziolardı, UN-SN bunlarda nerdyse aynı, OR-OD bunlarda benzer.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.07.2020 01:12
Leş bir oyun klasik ubisoft bir şeyin illaha suyunu sıkacak ayrıca oyun AC oyunu gibi durmuyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.07.2020 17:27
Odyssey ile Origins arasındaki bağ cosmosun hayaletini öldürünce mi ortaya çıkıyor ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.07.2020 11:26
AC Odyssey in modlanmış hali resmen. Zaten Odyssey de Origins' in modlanmış haliydi. Ubisoft hatamızı biliyoruz hep aynı oyunları çıkarmayacağız artık dediydiler ama aynı tas aynı hamam devam etmişler.
MK Okuru
MK Okuru 7.07.2020 16:46
Origins ve Odyssey birbirinin devamı oyunlar yalnız. Bu kadar cehalet olmaz :)
MK Okuru
MK Okuru 7.07.2020 11:05
Modlanmış hali değil downgrade yemiş hali gibi. Grafikler rezalet görünüyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Assassin's Creed Valhalla 30 dakika oynanış videosu sızdı
İlginizi Çekebilir