Assassin's Creed Valhalla için 7 dakikalık Boss Dövüşü sızdırıldı

Ersin Kılıç 8.07.2020 - 17:24
Geçtiğimiz günlerde 30 dakikalık oynanış videosu sızdırılan Assassin's Creed Valhalla için bu sefer de 7 dakikayı aşan bir boss mücadelesi videosu ortaya çıktı.

Assassin's Creed Valhalla için yeni sızıntılar gelmeye devam ediyor. Hafta başında tam 30 dakikalık bir oynanış videosu sızdırılan oyun için bu sefer de boss mücadelesi içeren bir video ortaya çıktı. Dövüş sistemine daha net bir şekilde göz atabildiğimiz bu video, görüntü kalitesi olarak daha iyi bir şekilde kaydedilmiş.

Assassin's Creed Valhalla için 30 dakika oynanış videosu sızdırıldı

Videoya baktığımızda Assassin's Creed Valhalla dövüş sisteminin genel olarak serinin önceki oyunlarının izinden gittiğini söyleyebiliriz. Özel vuruşlar ile bu sistem zenginleştirilmiş. ve bunun yanı sıra dövüş sistemi biraz daha akıcı hale getirilmiş. Tıpkı sızdırılan ilk videoda olduğu gibi bu videoya da Ubisoft müdahalesi başladı. Ubisoft yayınlanan bu yeni videoyu da tek tek kaldırmaya devam ediyor. Yani aşağıdaki video da her an yayından kaldırılabilir. 

Assassin's Creed Valhalla hakkında;

Assassin’s Creed Black Flag ve Assassin’s Creed Origins'in arkasındaki ekip tarafından Ubisoft Montreal'de geliştirilen Assassin’s Creed Valhalla, oyuncuları savaş ve zafer masallarıyla büyüyen azılı bir Viking akıncısı olan Eivor'un destanını yaşamaya davet ediyor. Büyüleyici bir Viking deneyimi sunan oyun, oyuncuları İngiltere'nin acımasız Karanlık Çağlarına bırakarak onlara hem güzel hem dinamik bir açık dünya sunuyor. Oyuncular serinin bu son oyununda; baskınlar, yerleşim yerlerini genişletme, güçlerini pekiştirme ve etkilerini yayma gibi yeni özelliklerden yararlanabilirler.

Oyuncular erkek ya da kadın Eivor olarak oynamayı seçebilecek ve saç, dövme, savaş boyası ve teçhizatı özelleştirme yeteneği de dahil olmak üzere farklı özelleştirme araçlarına erişebilecekler. Siyasi ittifaklar, savaş kararları ve diyalog seçimleri Assassin's Creed Valhalla dünyasını etkileyebilir, bu nedenle oyuncular klanlarının evini ve geleceğini korumak için akıllıca seçimler yapmalıdırlar.

Assassin's Creed Valhalla 30 dakika oynanış videosu sızdı

MS dokuzuncu yüzyılda sonsuz savaşlar ve azalan kaynaklarla Norveç'ten sürülen oyuncular, Eivor'un Norsemen klanını buzlu Kuzey Denizi boyunca İngiltere'nin bölünmüş krallıklarının zengin topraklarına götürecekler. Oyuncular, klanları için yeni bir gelecek planlamalı ve Viking savaşçılarının acımasız dövüş tarzını, her zamankinden daha fazla düşman çeşitliliğine karşı çift silah kullanma yeteneğini içeren yenilenmiş bir savaş sistemiyle yeniden yaşamalı. Kaynakları güvence altına almak için, oyuncular çok ihtiyaç duydukları ganimetler ve kaynaklar toplamak adına viking gemilerini kullanarak belli yerlere baskınlar yapabilirler. Vikingler yeni evlerine yerleşmeye başladığında, başta onları putperest olarak kınan ve uygar bir İngiltere'nin tek hükümdarı olarak görünen Wessex Kralı Aelfred dahil olmak üzere Saksonlar'ın direnişiyle karşılaşırlar. Her şeye rağmen, Eivor, Valhalla'ya ulaşmak için gerekli olanı yapmalıdır.

Yorumlar 30
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 17:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.07.2020 10:11
Madem bu kadar oyun çıkarıyorlar. Neden Aşil gibi, Ragnar vb karakterleri yönetmiyoruz. Daha heyecan verici olmaz mı ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.07.2020 14:56
Oyun mekanik olarak aynı olabilir ama başka bir oyun arkadaşlar. Son oyunları açıkcası çok zevkliydi ve oynatıyordu bitsede. Bu devamı gibi düşünün ve farklı bir şekilde karşımızda. Yani keşif edecek ve öğrenecek yeni hikayeler.. Bence iyi iş çıkarıyorlar. Siz FARKL bir oyun yapında onu oynayalım ;)
MK Okuru
MK Okuru 15.07.2020 11:41
siz farklı bir oyun yapın da onu oynayalım diyen birisiyle tartışmaya girilmez bile. kör kütük ubi oyunlarını savunmaya dewam
MK Okuru
MK Okuru 12.07.2020 13:52
ubi sen misin ?
MK Okuru
MK Okuru 10.07.2020 02:38
ilkkez görüyorum ubi savunucusu :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.07.2020 20:35
Güzel bir mod olmuş
Kalan Karakter: 300 Gönder
cemakturk
cemakturk 9.07.2020 15:29
aynı oyunun laciverti .
MK Okuru
MK Okuru 9.07.2020 17:56
Bi bitmediniz
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.07.2020 17:35
Odyssey içn de medusa boss fight yayınlanmıştı
Kalan Karakter: 300 Gönder
Assassin's Creed Valhalla için 7 dakikalık Boss Dövüşü sızdırıldı
İlginizi Çekebilir