Assassin's Creed Valhalla için yeni bir video yayınlandı

Ersin Kılıç 12.07.2020 - 22:45
Sızıntı üzerine sızıntı ile geçtiğimiz günlerde karşımıza çıkan Assassin's Creed Valhalla için yeni bir video UbiForward etkinliğinde yayınlandı.

Assassin's Creed Valhalla için yeni video geçtiğimiz dakikalarda UbiForward etkinliğinde yayınlandı. Oyun severleri Viking dönemine götürecek olan oyunun bu yeni videosunda hem oynanış hem de atmosferin nasıl olduğu gözler önüne serilmiş.

Assassin's Creed Valhalla için resmi oynanış videosu geldi

Assassin's Creed Valhalla oyuncuların en çok sevdiği temalardan biri olan Viking döneminde geçecek. Tam tarih vermek gerekirse 873 yılına gideceğimiz yapımda Viking'lerin İngiltere topraklarına yapmış oldukları akınlara tanıklık edeceğiz. Viking akıncılarından biri olan Eivor'u kontrol edeceğimiz yapımda Sakson kaleleri ve ordularına karşı verilecek mücadelenin de kilit noktalarından birisini yönlendireceğiz. Doğal olarak oyunda tarihte yer edinmiş önemli karakterlere ve olaylara da yer verilecek.

Assassin's Creed Valhalla'nın genel yapısına baktığımızda Origins ve Odyssey oyunlarının izinden gittiğini görüyoruz. Görsel anlamda önemlş geliştirmeler yapılsa da bu konuda da önceki oyunları andıran yapımda karakter seçmek de oyuncuya bırakılacak. Yani isterseniz erkek, dilerseniz de kadın Eivor karakterini canlandırabileceksiniz. Yetenek ağacı ve karakter özelleştirme gibi seçeneklere de sahip olan Assassin's Creed Valhalla, 17 Kasım'da oyun severler ile buluşacak.

Assassin's Creed Valhalla için Merlin'in Kazanı olarak da özel bir video yayınladık. Geçtiğimiz günlerde oyunu tam 3 saat oynama şansına erişmiştik. Oyunun ön incelemesine buradan, kendi kayıt ettiğimiz 20 dakikalık oynanış videosuna ise aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 22:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.07.2020 23:39
Yeni nesil konsollar mütthişş geliyo benden size söylemesi şu çevre kaplamaları gerçekçi atmosfer offf aklım çıktı 12 teraflops'u sonuna kadar kullanmışlar bu konsollar çok can yakacak,,karakterler insan kadar gerçekci,,müthiş gözüküyor çok heyecanlıyız demeyi inanın sony ve microsoft bile demiyor,
MK Okuru
MK Okuru 14.07.2020 21:14
ironi güzel
Kalan Karakter: 300 Gönder
burak_55
burak_55 13.07.2020 00:58
Ya Şu oyunu Assassino adı altında değilde, Viking Valhalla gibi yeni bir IP yapsalar daha güzel olmazmıydı. Assassino oyunları baydı artık.
MK Okuru
MK Okuru 14.07.2020 08:45
Emin ol kadronun %99'u aynı fikirdedir ancak başlarındaki moruk Yves laf anlamıyordur. Bir türlü anlatamamışlardır ona ki bu oyunu başka isimle çıkarsak aynı miktar yine satar.
MK Okuru
MK Okuru 13.07.2020 09:30
Adamlar o dediğini yaparlarsa yeniden patent vs. almaları gerekir. Şimdiye kadar yaptıkları herşeyi yeni bir marka için tekrar yapmak daha masraflı olur. Şimdi belki az satıyor (ki hiç sanmıyorum) ama çok kazanıyorlar. iki sene sonra Assasins Creed Moon gelir bakarız yine aynı (:
Kalan Karakter: 300 Gönder
Assassin's Creed Valhalla için yeni bir video yayınlandı
İlginizi Çekebilir