Biomutant için 3 dakikalık saf oynanış videosu yayınlandı

Ersin Kılıç 15.05.2021 - 11:50
THQ Nordic yayınladığı video ile Biomutant için saf bir oynanış videosuna imza attı ve oyunun genel dinamiklerini gözler önüne serdi.

Uzun süren sessizliğinin ardından çıkış tarihi yaklaştıkça ara ara yayınlanan videolar ile karşımıza çıkmaya devam eden Biomutant için yeni bir oynanış videosu daha yayınlandı. Oyunun bu yeni videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz. Oyunun dağıtımcısı olan THQ Nordic tarafından yayınlanan videoya baktığımızda kesintisiz, saf bir oynanış videosuna yer verildiğini görüyoruz. Böylelikle hem oyunun atmosferi hem de genel dinamikleri daha net bir şekilde oyunculara gösterilmiş. Yayınlanan bu yeni videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Biomutant Star Wars temalı bir video yayınlandı

Oyunun bu videosunda hem dövüş dinamikleri hem de haritada nasıl ilerleyeceğimiz konusunda birçok soru işareti giderilmiş. Oyunun aksiyon yapısı akıcı duruyor ve atmosfer olarak da oldukça doyurucu gözüküyor diyebiliriz. Zaten aksiyon yapısını RPG dinamikleri ile birleştiren oyunda kıyamet sonrası bir oyun ile karşılaşacağız. 25 Mayıs'ta PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak olan oyun geriye uyumluluk desteği sayesinde Playstation 5 ve Xbox Series X / S konsolları üzerinden de oynanabilecek.

Biomutant ön inceleme

Biomutant için 3 dakikalık saf oynanış videosu yayınlandı

Biomutant hakkında

Yeni Dünya'nın Sonunun geldiği bir hikâyenin gidişatında eylemleriniz büyük bir rol oynar. Bir salgın dünyayı kırıp geçiriyor ve Yaşam Ağacı köklerinden ölüm saçıyor. Kabileler bölünmüş durumda ve ya onları bir araya getirecek ya da hepsini alt edecek kadar güçlü birine ihtiyaçları var... Dünyada size yolculuğunuzun her bir adımını anlatan bir Anlatımcı kılavuzluk edecek ancak sağ kalma hikâyenizin nasıl biteceğini belirleyecek olan şey sizin eylemleriniz ve seçimleriniz olacak.

Dünyayı ve altındaki yerleri yürüyerek, mekanik aletlerle, jet-skiyle, balonla veya alana özgü bineklerle keşfetme konusunda özgürsünüz. Ölmekte olan verimsiz toprakları, yer altındaki tünelleri ve sığınak ağlarını keşfedin ve dağlarda ya da takımadalarda kendi yolunuzu bulun. Bu canlı ve renkli dünyada yapılacak birçok keşif, çözülecek gizem, karşılaşılacak yaratık ve tanışılacak garip karakterler mevcut.

Yorumlar 15
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 16:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.05.2021 08:55
Açık dünya oyunu olamamış, görünümlü olmuş yazık ki. Detaylarda çok eksik kalmış, yerdeki yatak döşek detayları vs aşırı yavan. Danduna abanmışlar konsol oyununa benzemiş ama orada da efektlerde zayıf kalmış.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ragnathor1.4.1
Ragnathor1.4.1 16.05.2021 02:01
Merlin'cim valla sağol ya siteye üye olduğumuz günden beri yaptığımız hiçbir yorum yayınlanmıyor
lütfen ama çok afedersin küfür de etmedik ama yok


------------------

Merhaba, yorumların onaylanma süreleri uzayabiliyor. Hangi haberde hangi yorumunuz onaylanmadı acaba, hemen kontrol edelim.
MK Okuru
MK Okuru 17.05.2021 08:52
Buranın yönetimi Allaha emanet kardeşim. Güya üyelerin yorumları otomatik onaylanıyor yazıyor üyelik formunda. Ama üye olunca bakıyosun yönetim onayı bekliyor diyor. Saçma sapan bir sistem var. Küfür ve argo yasak deniyor ama haberlerdeki yorumlarda argo ve hakaret sürüyle var. Neyse.

---------------------------------

Arkadaşlar, kısıtlı imkanlarla bu işi yürütmeye çalışıyoruz. Daha önce tüm üyelere yorumları açtık. Fakat küfür kıyamet, serbest olunca daha fazla gelmeye başladı. Sonra dedik sadece üyelere açalım, yine aynı durum. Buranın sosyal medya gibi küfürlü bir ortam olmasını istemiyoruz. Kullanıcımıza güvenmek istedik ama olmadı, iyi niyetli tartışmayı bilen insanlar olduğu kadar serbest olunca trollemeye gelen, kötü niyetli insanların sayısı da çok fazla.

Arada gözden kaçan yorumlar olabiliyor, onları da bildirim gelince müdahale ediyoruz. Sizin bir fikriniz varsa yorumlarla ilgili, dinleriz tabi ki. Ama iş dışardan gözüktüğü kadar kolay değil malesef.
MK Okuru
MK Okuru 16.05.2021 19:58
yaklaşık 4 yıldır bu sitede yorum ve eleştiri yapıyordum ve mutlaka yayınlanırdı
ama üye olduktan sonra bir türlü yayınlanmamaya başladı
konami Biomutant ve bir kaça haber daha vardı son 2-3 haftadır

------------------------------------

Bu haberdeki tüm yorumlar onaylanmış. Böyle durumlarda direkt haber linkini vs hatırlarsanız hemen bakalım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.05.2021 14:57
Beğenmeyenler nesini beğenmedi acaba?
MK Okuru
MK Okuru 17.05.2021 08:16
Beğenenler nesini beğendi? Grafikler ps3 grafiği gibi.
MK Okuru
MK Okuru 16.05.2021 19:39
Ben de çok merak ediyorum. 10 Numara oyun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.05.2021 07:07
Ben gayet başarılı buldum ????
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.05.2021 23:49
Ben bu oyundan çok farklı şeyler beklemişim ya. Dünyası hiç güzel değil bana kalırsa yapılar olması boş olması güzel değil yoksa manzaralar falan güzel. Bence şaheser potansiyeli varken harcamışlar gibi ya değişik şeyler yapıcaz diye. Farklı mekanik mekanik şeyler falan eklemişler. Atmosferik değil.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Biomutant için 3 dakikalık saf oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir