Call of Duty Warzone 100 milyon oyuncuya ulaştı

Alparslan Gürlek 21.04.2021 - 12:55
Activision, çıkışından bir yıldan biraz uzun bir süre geçen Call of Duty Warzone oyununun 100 milyondan fazla oyuncuya ulaştığını duyurdu.

Activision, Call of Duty Warzone'un 100 milyon oyuncuyu geride bıraktığını duyurdu. Şirket Salı günü Warzone'un 100 milyondan fazla oyuncuya ulaştığını duyurdu. Paylaştığı Twitter gönderisinde Verdansk'ın nüfusunun 100 milyonu aştığını belirten geliştirici, bütün oyunculara ilgilerinden ötürü teşekkür etti.

Call of Duty Warzone 100 milyon oyuncuya erişmeyi başardı

Activision, 10 Mart 2021'de ilk yılını kutladığı oyunuyla büyük bir başarı elde etmiş gibi görünüyor. Oyun çıktığı ilk 24 saatte altı milyon, üç günde 15 milyon, 10 günde 30 milyon ve bir ayda tam 50 milyon oyuncuyu kendisine çekmeyi başarmıştı. Dokuz aylık süreçte ise 85 milyon oyuncu artık Call of Duty Warzone oynuyordu. Öyle görünüyor ki oyun henüz bir yıldan biraz daha fazla bir süre önce yayınlanmış olmasına karşın oyuncuların büyük ilgisini üzerine topladı.

Call of Duty Warzone 100 milyon oyuncuya ulaştı

EA Stüdyosu Respawn geçen hafta, Warzone'un rakibi Apex Legends'ın Şubat 2019'da çıkışından iki yıl sonra 100 milyon kilometre taşına ulaştığını belirtti. Bu da Activision'un ücretsiz battle royale oyununun büyüme hızını gözler önüne seriyor. Ayrıca geliştirici Raven Software kısa süre önce 3. sezonun gelişini ve büyük bir harita yenilemesini işaret etmişti. Bu değişiklik, bir etkinlik sırasında gerçekleşecek.

Rapid Sunder Operasyonu bugün TSİ 22:00'da başlayacak. Raven, Warzone harita güncellemesini onaylayan bir grafiğin yanı sıra "Verdansk büyük ölçüde ısınmak üzere" dedi. Öyle görünüyor ki Verdansk'ta bir nükleer bomba patlatılacak ve harita değişimi bu sayede yapılacak. Tabi hala oyuncuların oyun ile ilgili bazı sorunları var. Gerek oyunda hile kullanan diğer oyuncuların mağdur etmesi gerekse oyunda bulunan bazı hataların, kötü oyuncular tarafından avantaja çevirilmesi şu anda oyuncu kitlesini en çok rahatsız eden durumlardan biri. Ancak Raven Software konu üzerinde sıkı çalıştığını ve hilecilere geçit vermeyeceğini söylüyor. İlgili yazımızı hemen alt tarafta bulabilirsiniz. Peki sizler Call of Duty Warzone hakkında neler düşünüyorsunuz? Oynuyor musunuz? Görüşlerinizi hemen alt tarafta yer alan yorumlar kısmından paylaşmayı unutmayın.

Bakınız: Warzone ban dalgası

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 13:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
burak_55
burak_55 21.04.2021 15:25
100 milyonun içinde olanlar burdamı.
Benim nickim: BigBossSnake :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty Warzone 100 milyon oyuncuya ulaştı
İlginizi Çekebilir