Days Gone 2 bekleyenlere kötü haber

Alparslan Gürlek 10.04.2021 - 12:31
Eğer Days Gone 2 bekliyorsanız Bloomberg'den gelen raporlar sizi pek mutlu etmeyecek. Sony stüdyolarında bir iç çatışma başlamış.

Bildiğiniz gibi dün yaptığımız bir haberde de belirttiğimiz gibi Sony'nin stüdyolarında an itibariyle bir iç çatışma mevcut. Sony küçük stüdyolarını, yıldız stüdyolarını beslemek için kullanıyor ve bu da bazı durumlarda iç çatışmalara sebep oluyor. Days Gone 2 için de geliştirici Bend Studio tarafından hiç hayırlı haberler gelmiyor. Gelen raporlara göre Sony, devam oyunu planlarını reddetmiş.

Days Gone 2 bekliyorsanız, beklemeyin

Gelen yeni bir Bloomberg raporu Sony Interactive Entertainment'ın birinci taraf oyunlarının geliştirilmesiyle ilgili yeni detaylar içeriyor. Anlatılana göre Sony'nin gişe rekorları kıran yıldız oyunlarına odaklanması, içerisindeki "niş" ekiplerin zararına oldu. Bu zarara ilk örneğin ise 2019 yılında Days Gone 2 oyununa yönelik planları iptal edilen Sony Bend stüdyosu olduğu bildiriliyor.

Bloomberg "İlk oyun kârlı olmasına rağmen, gelişimi uzun sürdü ve kritik tepkileri karışıktı, bu nedenle Days Gone 2 uygun bir seçenek olarak görülmedi" diyor. Jason Screier bunun yerine stüdyodaki bir takımın Naughty Dog'a çok oyunculu bir oyunda yardım etmek için görevlendirildiğini ve bir diğer takımın da Naughty Dog'un gözetiminde yeni bir Uncharted oyunu üzerinde çalışmak üzere görevlendirildiğini iddia ediyor. Anladığımız o ki Sony küçük stüdyoları, büyük stüdyolarına yem ediyor.

Days Gone 2

Rapora göre Bend'in geliştiricileri stüdyonun dağıtılmasından korktukları için stüdyo liderinin Uncharted projesinden çıkartılmayı istediğini ve şimdi kendi başlarına yeni bir oyun üzerinde çalıştığını iddia ediyor. Ancak bu iç çatışmanın da çok büyük ayrılıklarla sonuçlandığı söyleniyor. Stüdyonun en önemli isimlerinden Yazar / Yönetmen John Garvin ve Oyun Yönetmeni Jeff Ross, Aralık ayında ABD merkezli geliştirici Oregon'dan ayrıldıklarını duyurdu.

Ayrıca Bloomberg'in raporu Naughty Dog'un PlayStation 5 için orijinal The Last of Us oyununun remake projesinde çalıştığını da iddia ediyor. İlgili haberimize hemen alt taraftaki bağlantıya giderek detayları okuyabilirsiniz. Peki siz Days Gone 2 bekliyor muydunuz? Görüşlerinizi hemen alt tarafta yer alan yorumlar kısmında paylaşmayı unutmayın.

Yorumlar 20
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 06:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.12.2022 20:45
Ben geleceğini düşünüyor sonu belki bu fikri tekrar reddetmek yerine kabul edip devam edilir blki Bn geleceğini düşünüyom
Kalan Karakter: 300 Gönder
Joel miller1905
Joel miller1905 17.04.2021 23:54
Kesinlikle gelmeli renkler ve zevkler tartışılmaz ancak days gone açık dünyada tarzı olmayan bir oyun bıktık çok oyunculu 18 yaş gurubu hayallerinden
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.04.2021 23:49
Days Gone 2 G E L M E L İ???? neye göre kötü bıktık saçma sapan çok oyunculu çocuk oyunlarından
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.04.2021 23:47
Kesinlikle gelmeli renkler ve zevkler tartışılmaz ancak days gone açık dünyada tarzı olmayan bir oyun
Kalan Karakter: 300 Gönder
classlord23
classlord23 12.04.2021 23:50
Yerinde bir karar olmus . Sacma sapan hatalarla dolu sacma sapan bir oynanisi olan yarim saat dayanabildigim berbat zaman kaybi bir yapim.

zevkler ve renkler tartisilmaz ama bu oyun tamamlanmadan yarim sekilde piyasaya cikmis gibi yani proda oynuyorum ama oynayamiyorum
classlord23
classlord23 13.04.2021 15:24
Ayrıca hayatımda ilk defa bir oyunda bu kadar çok ara videonun parça parça sacma sapan zamanlarda ekrana zink diye geldiğini gördüm
Yani adamı 2 metre ilerletiyorum ara video 2 metre ilerletiyorum ara video 2 metre ilerletiyorum ara video
Ne oynadığimi hattaa ne yaşadığımı anlamadığım kısa bir deneyimdi
Oyunda ara video girecek diye tedirgin oldum
Kalan Karakter: 300 Gönder
Days Gone 2 bekleyenlere kötü haber
İlginizi Çekebilir