Final Fantasy XIV tekrar satışta

Murathan Özlü 25.01.2022 - 17:42
Endwalker genişleme paketinin gördüğü ilginin ardından satıştan kaldırılan FINAL FANTASY XIV 6 haftanın ardından dijital mağazalara döndü.

Final Fantasy XIV tekrar satışta. Final Fantasy 14'ün en son genişleme paketi Final Fantasy 14: Endwalker 19 Kasım'da yayınlanmış, ardından oyunun gördüğü aşırı ilgi sonrasında Square Enix Final Fantasy 14'ü bütün dijital mağazalardan kaldırmıştı. Oyunu çıktığı gibi oynamak isteyen oyuncular uzun sunucu sıraları beklemek zorunda kalmışlardı.

Final Fantasy XIV dijital mağazalara döndü

Çoğu MMORPG oyununda olduğu gibi ilk haftalarında gördüğü aşırı ilgiden dolayı sunucu sıkıntıları yaşayan Endwalker için işler normale dönmüş gibi gözüküyor. Square Enix, an itibariyle FINAL FANTASY 14 Online Starter Edition, FINAL FANTASY 14 Online Complete Edition ve FINAL FANTASY 14 Online Complete Collector's Edition sürümleri tekrar satışta.

Final Fantasy XIV

Son dönemin en önemli MMORPG'lerinden Final Fantasy XIV'in mağazalara dönüş tarihi de oyun için iyi bir tarihe denk geldi denilebilir. Final Fantasy 14 kısa bir süre önce Okyanusya bölgesi için de sunucularını açmıştı. Okyanusya bölgesi için 5 sunucu açan MMORPG oyunu oraya transfer olmak isteyecek oyunculara bazı ödüller de sunuyor.  Square Enix bunu kutlamak için Avustralya ve Yeni Zelanda'nın Final Fantasy 14 tarzıyla yeniden çizilmiş halini de paylaştı. 

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 14:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.01.2022 12:32
10 ile beraber serinin en bombos oyunu
Phoenixboy
Phoenixboy 26.01.2022 19:52
He tamam.Endwalkerı geçenlerde bitirdim. Bir MMORPG olmasına rağmen son dönemlerde çıkan en iyi RPG ve FF hikayesine sahip oyunlarından biri. Şimdi bir çok yazacağımda...gerek yok. Editör yazmış yazacağını, ona rağmen öyle bir yorum yapıyorsan kimin, neyin boş olduğu ortada.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Final Fantasy XIV tekrar satışta
İlginizi Çekebilir