GORA filmi ile hafızalara kazınan Muhittin Korkmaz hayatını kaybetti

Ersin Kılıç 25.11.2020 - 15:07
G.O.R.A ve A.R.O.G başta olmak üzere birçok filmde de rol alan tiyatro sanatçısı Muhittin Korkmaz'ın hayatını kaybettiği açıklandı.

Sinema ve tiyatro oyuncusu Muhittin Korkmaz hayatını kaybetti. Rol aldığı sinema filmlerinin yanı sıra birçok tiyatro oyununda da rol alan sanatçı 67 yaşında aramızdan ayrıldı. Korkmaz'ın ölüm sebebi ise Covid-19 olarak belirtildi. Salgın hastalığa yakalanan oyuncunun tedavi sırasında öldüğü gelen haberler arasında.

Muhittin Korkmaz hayatını kaybetti

Bursa Devlet Tiyatrosu'ndan emekli olan Muhittin Korkmaz rol aldığı Cem Yılmaz imzasını taşıyan filmler ile adından bahsettirmişti. Özellikle G.O.R.A. filminde canlandırdığı Tihulu karakteri ile sosyal medyanın da en sevilen film karakterlerinden birisine hayat vermişti. "Komutan Logar, bir cisim yaklaşıyor efendim" repliği ile hafızalara kazınan oyuncu G.O.R.A, A.R.O.G, Yahşi Batı, Pek Yakında, Arif ve 216 gibi filmlerin yanı sıra Tunç Başaran'ın yönettiği Sinema Bir Mucizedir ile Ezel Akay'ın yönettiği Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü? gibi filmlerde de yer aldı. 

Oyuncunun ölümünü Cem Yılmaz sosyal medya hesaplarından da duyurdu. Cem Yılmaz yaptığı açıklamada "Sevgili abimiz Muhittin Korkmaz bugün hayata gözlerini yumdu. Hepimizin hatıralarında yeri olan abimizin mekanı cennet olsun. Başımız sağ olsun. G.O.R.A mürettebatından bir eksiğiz."  ifaddelerine yer verdi.

Ünlü komedyenin abisi Can Yılmaz ise şu açıklamalarda bulundu. "G.O.R.A, A.R.O.G, Yahşi Batı, Pek Yakında, Arif ve 216 filmlerinde beraber çalışma şansı bulduğumuz, kıymetli abimiz Muhittin Korkmaz maalesef vefat etti. Ailesine, tiyatro camiasına ve sevenlerine sabır diliyorum. Çok güzel adamdı, Allah rahmet eylesin, mekanı Cennet olsun."

Muhittin Korkmaz üç yıl önce de oğlu Cem Korkmaz'ın ölümü ile sarsılmıştı. Bazı sinema filmlerinde rol alan ve daha çok Youtuber kimliği ile bilinen Cem Korkmaz evinde ölü bulunmuştu.

GORA, AROG gibi filmlerde yer alan Muhittin Korkmaz hayatını kaybetti

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 18:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.11.2020 21:42
anaa babası mıyımş yein öğrendim.. huzur içinde uyusunlar. Maradona da öldü bu arada.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.11.2020 19:57
Of Mekanı cennet olsun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
System32
System32 25.11.2020 16:15
abi yapma be abi...ulan 2020 bizden daha alacağın ne kaldı..mekanın cennet olsun güzel insan
Kalan Karakter: 300 Gönder
GORA filmi ile hafızalara kazınan Muhittin Korkmaz hayatını kaybetti
İlginizi Çekebilir