God of War Part II şakası gerçeğe dönüşebilir mi?

Ersin Kılıç 2.04.2020 - 15:22
1 Nisan sebebiyle yapılan God of War Part II şakasının gerçeğe dönüşmesi an meselesi. Peki devam oyunu hakkında neler biliyoruz?

God of War Part II henüz resmi olarak duyurulmasa da devam oyununun geleceğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Bunun en büyük sebebi ise serinin her daim büyük bir kitle tarafından bekleniyor olması. Tabi bir diğer sebep de God of War oyununun sonundan kaynaklanıyor. Bildiğiniz gibi oyunun sonunda İskandinav Mitolojisi'nin en bilinen karakterlerinden biri olan Thor kendini gösteriyor ve hikaye belki de en çok merak edilen yerde sona eriyordu. Dün yapılan bir açıklama ise God of War Part II oyununu tekrar gündeme getirmiş oldu.

God of War Part II şakası gerçeğe dönüşebilir mi?

1 Nisan her ne kadar Koronavirüs Salgını sebebiyle ve doğal olarak biraz sönük geçmiş olsa da dün yapılan bazı güzel şakaları da gördük. işte bunlardan birisine de OBlackThunderO hesabı imza attı. Daha önce God of War için yapılan Fanart yarışmalarında (Hayran çalışmaları) birincilik de kazanan hesapta God of War Part II ile ilgili güzel hazırlanmış bir şakaya yer verildi. God of War Part II'nin Playstation 5'e özel olarak hazırlandığının belirtildiği bu şaka ile birlikte son derece başarılı bir postere de yer verildi

God of War Part II şakası gerçeğe dönüşebilir mi?

Posterde Kratos ve Thor'u Word Serpent üzerinde karşı karşıya gelirken gördüğümüz bu posterde Atreus ve balta gibi birçok detayı da görmüştük. Tabi birçok oyuncu bu şakayı belki de umut ettikleri için yuttu ya da ilk gördükleri anda heyecan yaşadı. Tabi alt tarafta işin bir şakadan ibaret olduğu da belirtilmiş. Peki God of War Part II şakasının gerçeğe dönüşme ihtimali nedir? Dahası yeni God of War ile ilgili elimizde hangi detaylar var?

Öncelikle başta da belirttiğim gibi oyunun geleceğini hepimiz biliyoruz. Seriye yeni bir başlangıç yapıldığı için açıkçası God of War Part II isimlendirmesi de son derece mantıklı duruyor. Sony bu şaka sonrası farklı bir isim seçer mi bilmiyorum ama Last of Us Part II'yi de göz önüne alınca mantıklı bir seçim olabilirmiş gibi geliyor. Diğer taraftan şahsi olarak oyunun God of War 2 olarak duyurulacağını ise düşünmüyorum.

God of War Part II şakası gerçeğe dönüşebilir mi?

Devam oyunu ile ilgili belki de en büyük ipucu Santa Monica'nın iş ilanlarında ortaya çıkmıştı. Firmanın daha önce dövüş dizaynı konusunda deneyimli elemanlar aradığını görmüştük. Açılan bu ilanlarda God of War oyunlarını, daha da önemlisi 2018 yılında çıkan God of War'u iyi bilme şartı konmuştu. Yine aynı ilanda yeni nesil bir oyun ibaresini de görmüştük. Diğer taraftan God of War için şimdiden 5 oyunun daha planlarının hazır olduğuna dair haberler de gelmişti.

Tabi devam oyunu ile ilgili resmi bir adım atılmas ada Sony'nin ufak ipuçları ile zaman zaman bizi beslediğini de görüyoruz. Örneğin geçtiğimiz yıl Playstation 4 için yayınlanan bir God of War temasında oldukça ilginç bir detay keşfedilmişti. Kratos ve Atreus'un yer aldığı sandal üzerinde "Ragnarok is Coming" ibaresini görmüştük. İskandinav Mitolojisi'nde Kıyamet olarak tanımlanan Ragnarok olayını farklı yapımlarda farklı şekillerde ele alınırken görmüştük. Muhtemelen olası bir devam oyununda Thor'un olaya dahil olması dışında Ragnarok ile ilgili birçok detaya da kavuşmuş olacağız. Kim bilir belki de Yunan Mitolojisi'nden sonra gözünü İskandinav tanrılarına diken Kratos, belki de Ragnarok'un ta kendisi olacak. Ne de olsa eskiden olduğu gibi buranın da altını üstüne çevireceğini biliyoruz. Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce yeni God of War ne zaman duyurulacak ve adı part II olarak geçer mi?

Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 20:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bayfreddy
Bayfreddy 4.04.2020 20:18
Merhaba
God of war in en sonunu bitirdim God of war konulu ve karakterli ve ilerlemeli birebir ve yakin bir oyun tavsiye edebilirmisiniz
MK Okuru
MK Okuru 7.04.2020 17:42
Super Mario Odyssey
MK Okuru
MK Okuru 6.04.2020 19:02
castlevania
MK Okuru
MK Okuru 5.04.2020 11:32
Last of us
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.04.2020 18:20
Ps5 çıktıktan sonra bi duyuru yapılır gow adına.Tabi çıkışıda bi 4 yılı bulur.Ardından ps6 sesleri çıkmaya başlar.Sonraki 2 yıl sonrada ps6 çıkar.Sony artık tarih üzerine çalışıyor.Belli takvimlere yayıyor oyunları.Oyuncularda bunu yiyor.En azından ps4 ten beri burda.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.04.2020 03:19
Bence bu oyun da artık kratos oğlunun zamanı geliyor kratos ölmeli bence ve oyun da kratos un oğlu kinle büyüyüp thor a karşı bir serüvene çıkması gerekiyor benim görüşüm bu
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.04.2020 17:32
Herhalde şaka yaptığını sanan keko oyunun zaten yapılağını bilmeyen bir ergen. Haberde de dediğiniz gibi God of War ın sonu zaten devam edeceğini gösterdi. Ki zaten yapımcılada yweni bir üçleme yapıcaz demişti. Bu velet güya bişey yaptım sanmış yazık :)) So olarak büyük ihtimal zaten Ps5 i bekliyor
MK Okuru
MK Okuru 3.04.2020 16:34
bu çocuk olayları okuyabilen adam gibi adam bir takipçi
Kalan Karakter: 300 Gönder
God of War Part II şakası gerçeğe dönüşebilir mi?
İlginizi Çekebilir