Halo için Battle Royale modu mu geliyor?

Murathan Özlü 3.08.2021 - 01:25
Halo Infinite için yayınlanan yeni bir buildde, dataminelar Halo için Battle Royale modunun geliştiriliyor olabileceğine dair ipuçları buldular.

Halo için Battle Royale modu geleceği iddia ediliyor. Halo Infinite'ın gelecek güncellemesini kazan dataminerlar, dosya kodlarının derinlerinde Halo Infınıte için bir Battle Royale modunun gelebileceğine dair ipuçları bulmuş olabilirler.

Halo için Battle Royale

Oyunun multiplayer modu için hazırlanan anons seslerinden birinde - Jeff Steitzer- "battle royale" ifadesinin geçtiği belirtiliyor.  Ancak bu konuda sunulan tek kanıt bundan ibaret, ve foruma bunu yazan kişinin, ses dosyasının oyun dosyalarının arasında bulunduğu iddia ediliyor.

Halo için Battle Royale modu iddiası

Bahse konu olan ses dosyası oyunun dosyalarından koparılmış olsa bile,  dosyanın oyunun son haline eklenmeme veya " placeholder" olma ihtimali oldukça yüksek.  Ayrıca ses dosyasının,   oyun içi ödüllerden herhangi biri için özel olarak hazırlanmış bir ifadeden ibaret olabileceği de iddialar arasında.

Halo'un yapımcısı 343 Industries Battle Royale konusunda kapıları daha önce kapamıştı.  Firmanın baş yazarı Jeff Easterling firmanın Battle Royale'a herhangi bir ilgi duymadığını belirtmişti. Bu ifade oyunun yönetmeni Frank O'Connor tarafından da ayrıca yalanlanmış ancak Connor " oyun içerisinde isteyenlerin kendi Battle Royale modlarının yapmalarının mümkün olduğunu" ifade etmişti.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 16:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.08.2021 20:29
CS:GO tarzında çıkarsa şasırmam
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.08.2021 10:11
Artık herşeye battle royal modu geliyor. Bu çok sıktı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
napolyon07
napolyon07 3.08.2021 09:02
Ne olur bu hatayı yapmayın
Kalan Karakter: 300 Gönder
Halo için Battle Royale modu mu geliyor?
İlginizi Çekebilir