Jodie Foster True Detective 4.Sezon başrolünde olacak

Ersin Kılıç 28.05.2022 - 02:30
Özellikle ilk sezonu ile büyük ses getiren serinin 4.sezonu duyuruldu. Jodie Foster True Detective 4.Sezon başrolünde yer alacak.

True Detective serisi bu türde çıkan en iyi serilerden biri olmayı başardı. Tabi devam sezonları da başarı çıtasını aşmış olsa da bu dizinin bu kadar ses getirmesinin en büyük nedeni ilk sezon başarısıydı diyebiliriz. İşte uzun bir aranın ardından dizinin 4.sezonu için nihayet düğmeye basıldı. Üstelik ünlü oyuncu Jodie Foster True Detective 4.Sezon başrolünde karşımıza çıkacak.

Jodie Foster True Detective 4.Sezon kadrosunda 

Oscar ödüllü ünlü oyuncunun 4.sezonda bir dedektife hayat verecek. Yani olayları çözme sorumluluğu bu sefer güzel oyuncuya teslim edilmiş. Aslında Jodie Foster bu role çok yabancı değil diyebiliriz. Kendisi bundan tam 31 yıl önce sinema tarihine damga vuran yapımlardan Kuzuların Sessizliği filminde bir dedektife hayat vermiş ve performansı ile büyük beğeni toplamıştı.

Jodie Foster True Detective 4.Sezon başrolünde olacak

Deadline'ın haberine göre True Detective: Night Counrty ismi ile prodüksiyon aşamasına geçme hazırlığı yapan dizinin ana oyuncu kadrosu da belirlenmek üzereymiş. Jodie Foster'ın bu sezonda Liz Danvers isimli bir dedektife hayat vereceği de gelen bilgiler arasında.

Issa Lopez ve Alan Page Arriaga tarafından senaryosuna imza atılan dizinin bazı bölümlerinin de Issa Lopez tarafından çekileceği rapor edilmiş. Dizinin yayınlanan konusu ise şu şekilde;

"Dizi, Alaska'nın Ennis kentinde uzun bir kış gecesi düştüğünde, Tsalal Arktik Araştırma İstasyonunu işleten altı adamın iz bırakmadan ortadan kaybolmasıyla ilgili olayı çözmeye çalışan Dedektif Liz Danvers ve Evangeline Navarro'nun etrafında dönüyor. Çift, kendi içlerinde taşıdıkları karanlıkla yüzleşmek ve sonsuz buzun altında gömülü olan gizemli gerçekleri kazımak zorunda kalacaklar.”

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 18:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.05.2022 00:46
isterse 10 cu sezon ciksin. Rust Cohle yoksa izlenmez su dizi kisa ve net...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.05.2022 10:13
oo jodie varsa izlenir
Kalan Karakter: 300 Gönder
AZRAILXX
AZRAILXX 28.05.2022 09:18
3. sezon o kadar sıkıcıydı ki. Umarım ilk 2 sezona yakın bir yapım olur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Jodie Foster True Detective 4.Sezon başrolünde olacak
İlginizi Çekebilir