New World oyuncuları oyuna binek eklenmesi konusunda iki kutba ayrıldı

Murathan Özlü 16.09.2021 - 20:44
New World, içerisinde binek barındırmayacak, bu konu New World oyuncuları arasında kararın doğru olup olmadığına dair tartışmalara yol açmış durumda.

Şu an beta sürecinde olan Amazon'un iddialı MMO'su New World merakla beklenirken, New Worl oyuncuları bir konu üzerinde ikiye ayrılmış durumda. New World, 2000'lerin başındaki MMO'lara benzeyen bir yapıya sahip olacak ve en ilginç özelliklerinden biri, oyunda herhangi bir binek bulunmayacak olması. New World Türkiyede'de merakla beklenen hatta oyuncuların New World için Türkçe dil desteği talebinde bulunduğu bir MMO.

New World oyuncuları ve binek tartışması argümanları

New World yaklaşırken oyuncular ciddi ciddi binek konusunu tartışıyor hatta oyunun Twitter hesabına da bu konu ile ilgili sorular yöneltiyorlar. New World'ün konuya cevabı, uzun ve bılkınlık verecek mesafelerin olduğu oyunlarda oyuna binek eklemek en kolay çözüm olmasına rağmen bu durumun bir sürü dezavantajı da beraberinde getirdiği yönünde. Oyuncular New World ile ilgili sosyal medya platformlarında karşılıklı argümanlar ile binek konusunu tartışıyorlar.

New World oyuncuları

Oyuna binek eklenmemesini isteyen oyuncuların bazıları sebep olarak, binekle seyahat etmenin, oyunun dünyasını olduğundan çok daha ufak hissettireck olmasını sebep olarak sunuyorlar. Konuyu oyunun hikayesine bağlayıp, New World adasındaki hayvanların evcilleştirilemediğini iddia edenler de var.

Oyuna binek eklenmesini isteyen insanların bazıları da, eğer binek eklenmeyecekse bile bazı alternatifler sunulmasını talep ediyorlar. New World'de  Hızlı Seyahat özelliği bulunuyor, bir reddit kullanıcısı bunu örnek göstererek en azından belirlenen rotada otomatik yürüme komutunun oyuna eklenebileceğini belirtmiş. Bazı New World oyuncuları ise binek kullanabilmenin MMO'ların vazgeçilmez özelliklerinden olduğunu ifade etmiş.

28 Eylül'de çıkması planlanan New World Steam sayfasında ön siparişe açık durumda.

Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 16:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
MonoLog
MonoLog 20.09.2021 20:26
Amazon kesinlikle Blizzard firmasının yapımı olan WOW'a benzemek istemediğinden dolayı binek getirmek istemiyorum. Bu konuda ki düşüncem bu yönde, çünkü gerçekten çok gerekli olarak gözüküyor. Bir yerden bir yere gitmek inanılmaz uzak ve gerçekten normal hayatta bulunan koşuşturmaca gibi yoruyor. Eğer binek konusunda ısrarlarını sürdürür de gerçekten getirmezler ise Travel Stone'ların çoğalması şart..

Bu bahsettiğim 2 seçenekte gelmese de oyunu oynayacağım.
Oyun gayet geçerli..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.09.2021 14:23
Seyehat olayına çözüm gelmezse baslamam
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.09.2021 21:54
Düz beyaz bir at getirseler pek de zor olmaz evet, oyun çok da kaliteli değildi belki yıllar sonra animasyonları falan düzelir. (Pek sanmıyorum)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.09.2021 15:10
Zenginin oyunu bile bizi meşgul ediyor. Hayret ediyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.09.2021 14:54
bir çok noktaya travel stone konulabilir. Binek ekleyince oyunda tekrardan araştırma süreci gerekecektir ( bineklerin getirdiği bugları kaldırmak için) İlla binek şart değil ama bir çözümde sunulabilir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
New World oyuncuları oyuna binek eklenmesi konusunda iki kutba ayrıldı
İlginizi Çekebilir