Oceanhorn 2, Nintendo Switch'e geliyor

Özgür Deveci 11.08.2020 - 13:57
Cornfox & Brothers Limited tarafından geliştirilen ve yayınlanan açık dünya aksiyon macera oyunu Oceanhorn 2, Nintendo Switch'e geliyor.

Geliştirici ve yayıncı Cornfox & Brothers Limited açık dünya aksiyon macera oyunu Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm'in önümüzdeki sonbaharda Nintendo Switch için piyasaya çıkacağını duyurdu. Unreal Engine 4 grafik motoruyla geliştirilen oyunun yayınlanan duyuru videosuna baktığımızda ilk olarak görselliği dikkatimiz çekiyor. Oynanışı ve grafik tasarımıyla özellikle Breath of the Wild olmak üzere The Legend of Zelda oyunlarına benzeyen Oceanhorn 2, daha önce Apple Arcade platformu için çıkışını gerçekleştirmişti.

Geliştirici ekibin kreatif direktörü Heikki Repo yaptığı açıklamada “Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm, Nintendo hayranları tarafından Nintendo hayranları için yapılmış bir oyundur. Önceki oyunumuz Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas ile yakaladığımız başarıdan sonra yeni bir oyun çıkarmayı başardık." ifadelerinde bulundu.

Oceanhorn 2, Nintendo Switch'e geliyor

Oceanhorn 2, Nintendo Switch'e geliyor

Cornfox & Brothers Limited tarafından geliştirilen ve yayınlanan açık dünya aksiyon macera oyunu Oceanhorn 2, Nintendo Switch'e geliyor. Birinci bölümde yaşanan olayların bin yıl öncesinde geçen Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm’da mitoloji ve tarihle dolu Gaia'nın muazzam dünyasında büyülü bir yolculuğa çıkıyorsunuz. Cinci Mesmeroth korkunç bir Karanlık Ordu ile dönerken genç bir Şövalye imkansız bir mücadeleyle karşı karşıya. Kahramanımız dünyanın kaderini belirleyecek bir savaşta Owruları, Gillfolk'u ve insanoğlunu bir araya getirebilecek mi?

Bu yolculuğa tek başınıza çıkmayacaksınız. Arkadya'nın lideri Arşimet'in torunu, Trin ve eski bir samuray kılıcı taşıyan esrarengiz robot Gen, sizinle güçlerini birleştirecek ve Mesmeroth'un Karanlık Ordusuna karşı sizin yanınızda mücadele edecek. Bağlamsal komutlarla bu müttefiklerinizi dövüşlere yönlendirebilecek veya oyunun en akıllı bulmacalarının çözümünde yardımlarını alabileceksiniz.

Yeni özellikleriyle daha büyük, daha iyi ve dopdolu olan Oceanhorn 2, en güzel macera oyunlarından birisi olmakla kalmayıp klasik video oyunlarından esinlenmiş benzersiz bir deneyim sunuyor. Oyunda güçlü nesneleri toplayın, büyü tabancasını kullanın, antik krallıklardan kalma esrarengiz bulmacaları çözün ve Arkadya ve komşu krallıkların tüm güzelliklerini keşfedin. Aynı zamanda mücadeleyi kabul edin ve gerçek bir kahraman olun.

Son olarak oyunun Nintendo Switch sürümü için yayınlanan duyuru fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 03:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.08.2020 15:16
Androide de gelecekti apple arcade saolsun gelemedi. Apple ayıp etti
MK Okuru
MK Okuru 11.08.2020 20:03
Android için ön kayıtta şuan
Kalan Karakter: 300 Gönder
Flipflop
Flipflop 11.08.2020 19:11
nintendo 60 dolara satar bu oyunu
Kalan Karakter: 300 Gönder
Oceanhorn 2, Nintendo Switch'e geliyor
İlginizi Çekebilir