Outriders yapımcısı Take Two ile yolları ayırdı

Murathan Özlü 27.09.2022 - 17:47
Outriders yapımcısı People Can Fly, Take Two'dan gelen haber neticesinde yolların ayrıldığından ve geliştirdikleri oyunlardan bahsetti.

Outriders yapımcısı People Can Fly'dan sürpriz bir haber geldi. Firma, 2 yıldır geliştirdikleri, kod adı Project Dagger olan oyunlarının yayıncısı Take Two'dan " firma ile yapılan geliştirme ve yayınlama sözleşmesini karşılıklı anlaşma yoluyla feshedilmesine" dair talep geldiğini duyurdu. Firma Take Two'dan ayrılmasının ardından Project Dagger'ın haklarını elinde tutacak.

Outriders yapımcısı Take Two ile yolları ayırdı

People Can Fly, bu aşamadan sonra oyun için başka bir yayıncı bulma veya oyunu kendileri yayınlama hakkına sahip. Ancak firmanın, Take Two'a, 2 yıl boyunca sağladıkları geliştirme desteğini geri ödemeleri gerekecek.  2 yıldır People Can Fly New York stüdyosunda geliştirilen Project Dagger hakkında çok az şey biliniyor, oyunun aksiyon-macera türünde olacağı bilinen az şeyden biri.

Outriders yapımcısı
People Can Fly başkanı Sebastian Wojciechowski, yayınladığı açıklamada Take Two ile ileride tekrar çalışmak istediklerini ve Project Dagger'ı yayınlamak konusunda endişeleri olmadığını belirtmiş. Wojciechowski ayrıca, oyunu Unreal Engine 4'ten 5'e geçirmeyi planladıklarını ifade etmiş.

People Can Fly, aynı zamanda Square Enix ile Project Germini kod adıyla oyun geliştirirken, Projects Bifrost ve Victoria kod adlı oyunlarını kendi yayınlamayı planlıyor. Firmanın amacı her yıl oyun yayınlayabilmek. Outriders Wordslayer bu yaz başında çıkmıştı.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 16:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.09.2022 08:37
Outriders, Square-Enix oyunu değilmiydi? Take Two nerden çıktı
MK Okuru
MK Okuru 28.09.2022 20:40
Yok başka bir oyun bu. Outriders DLC'leri yanında geliştiriliyordu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
AZRAILXX
AZRAILXX 27.09.2022 17:51
Yeni Painkiller gelsin artık.
MK Okuru
MK Okuru 27.09.2022 23:25
Yeni painkiller oyunu bir kaç ay önce resmi olarak duyuruldu zaten trailerı da çok geç olmadan gelir yakında :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Outriders yapımcısı Take Two ile yolları ayırdı
İlginizi Çekebilir