Prince of Persia: The Dagger Of Time için ilk video yayınlandı

Ersin Kılıç 11.08.2020 - 00:08
Ubisoft'un ters köşe yaptığı ve sanal gerçeklik gözlükleri için hazırladığı Prince of Persia: The Dagger Of Time oyunundan ilk fragman yayınlandı.

Prince of Persia: The Dagger Of Time duyurusu üzerinden yaklaşık altı aylık bir süre geçti. Oyun hakkında çok az bilgi paylaşan Ubisoft, geçtiğimiz saatlerde oyunun ilk fragmanını meraklıları ile paylaştı. Videoda oynanış görüntülerine yer verilmese de oyunun atmosferi hakkında bazı ip uçları bulunuyor.

Prince of Persia: The Dagger Of Time için ilk video yayınlandı

Prince of Persia: The Dagger Of Time tamamen sanal gerçeklik gözlükleri için geliştirilen bir kaçış oyunu. Belli bir süre içerisinde oyuncuların bulmacaları çözerek hedefe ulaşması gereken oyunda çoklu oyuncu desteği de bulunacak. Bir, iki, üç ya da dört kişi olarak oyunu deneyimleyebileceksiniz. Zaten yayınlanan videoya baktığımızda da dört farklı oyuncunun sanal gerçeklik gözlüğü kullandıklarını görüyoruz. 

Serinin hayranları her ne kadar farklı bir Prince of Persia oyunu bekliyor olsa da Ubisoft bu konuda biraz ters köşe yaptı diyebiliriz. Yine de Prince of Persia: The Dagger Of Time oyununun bildiğimiz PoP evreninde geçtiği daha önce belirtilmişti. Hatta oyunun geçtiği dönem olarak Prince of Persia Trilogy oyunları (Sands of Time, Warrior Within, The Two Thrones) ile aynı zaman işaret edilmişti. Oyunda şeytani bir varlık olarak adlandırılan Magi'yi durdurmak için Fortress of Time'a çağırılacağız. Bizi çağıran isim ise yine Prince of Persia oyunlarından hatırlayacağımız Kaileena olacak. Kalieena bize Zaman hançeri'ni verecek ve bu hançerin güçlerini kaçışımız sırasında kullanabileceğiz.

Oyun kaçış türünde olduğu için özel olarak hazırlanan VR odalarında oynanabilecek. Dünyanın farklı ülkelerinde farklı firmalar ile çalışan Ubisoft'un bu oyununa İstanbul'dan da ulaşabileceğiz. Oyunun resmi sitesinde Beşiktaş'ta bulunan VR House isimli mekan da listelenmiş durumda.

Yorumlar 11
MK Okuru
MK Okuru 17.04.2024 02:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.08.2020 21:39
PoP team umarım şunların çatısı altından ayrılır da isim haklarını alarak kendileri bağımsız şekilde güzel bir yeni prens oyunu yaparlar.Ubi isim haklarını satarmı orası var tabi.
MK Okuru
MK Okuru 12.08.2020 08:12
PoP team diye bir ekip yok zaten. Hiç olmadı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.08.2020 20:05
Abi ubisoft kadar gerizekalı şirket yok tutmaz inşallah
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.08.2020 16:32
Kendilerini bir Gaben, bir Steam bir Source motoru bir Half-Life sanan sirket nedir?
-Ubisoft
Hic gulecegim yoktu POP ve Sanal Gerceklik ha?
Hahahhahaha
MK Okuru
MK Okuru 11.08.2020 19:58
Ne alaka? Her vr oyun yapa şirket steam mi sanıyor kendini? Ne boş yorum bu
Kalan Karakter: 300 Gönder
Alone_Boy_
Alone_Boy_ 11.08.2020 17:55
Sen hayranlarınla dalga geçmeye devam et Ubisoft. Bu gidişle geceleri daha çok kulağın çınlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.08.2020 10:45
Yorum yapmaya bile değmez Allah kahretsin seni Ubisoft
Kalan Karakter: 300 Gönder
Prince of Persia: The Dagger Of Time için ilk video yayınlandı
İlginizi Çekebilir