Quantic Dream'in Star Wars oyunu eski oyunları gibi olmayacak

Ersin Kılıç 21.09.2021 - 15:26
Genelde aynı türde oyunlar ile karşımıza çıkan Quantic Dream firması yeni Star Wars oyunu ile birlikte farklı dinamikler kullanacak.

Quantic Dream firmasının yeni bir Star Wars oyunu üzerinde çalıştığı geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmış fakat bu konu hakkında herhangi bir resmi açıklama yapılmamıştı. Tabi bu haberin ortaya çıkması ile birlikte akıllara firmanın her zaman kullandığı sistemde bir oyun yapacağı geldi diyebiliriz. Fakat gelen haberlere bakılırsa çok yakında duyurulması beklenen Star Wars oyunu için firma bu sefer farklı bir yol izleyecek.

Quantic Dream'in Star Wars oyunu eski oyunlarından farklı olacak

Quantic Dream firması bildiğiniz gibi daha önce Omikron: The Noımad Soul, Fahrenheit, Heavy Rain, Beyond: Two Souls ve son olarak da 2018 yılında Detroit: Become Human oyunlarına imza attı. Firma genelde hikaye bazlı ilerleyen ve QTE sisteminin ön plana çıktığı yapımlara imza atıyor diyebiliriz. Kotaku sitesinin haberine göre ise daha önce yaptığı projelerde QTE dinamiği üzerine giden firma bu sefer farklı bir oyun yapacak.

Quantic Dream'in Star Wars oyunu eski oyunları gibi olmayacak

Kısacası üzerinde çalıştıkları Star Wars oyunu firmanın daha önce geliştirdiği hiçbir oyuna benzemeyecek deniyor. Hatta oyunun daha geleneksel bir yapıda olacağı, aksiyon ve açık dünya dinamiklerine sahip olacağı belirtilmiş. Yine bu oyunda çoklu oyuncu moduna yer verileceği de gelen haberler arasında.

Yeni Star Wars oyununun fragmanı üzerinde çalışılıyor

Diğer taraftan Quantic Dream'in oyunun duyuru videosu için çalışmalara başladığı ve bu konuda Unit Image firması ile işbirliğine gittiği de belirtiliyor. Daha önce Battlefield ve Call of Duty oyunları konusunda doğru çıkan birçok sızıntıya imza atan Tom Henderson isimli Twitter kullanıcısı, bu sefer de yeni Star Wars oyununun fragmanı konusunda bu bilgiyi paylaşmış. Love, Death and Robot dizisi ve Riot Games başta olmak üzere birçok firmanın fragmanlarına imza atan Unit Image sitesine göz atabilir ve daha önce yaptıkları başarılı çalışmalara göz gezdirebilirsiniz. 

Yorumlar 15
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 14:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.09.2021 10:29
En çok satanlar listesi GTA FIFA ve Minecraft ile dolarsa, adamların mükemmel oyunlarından kar getirmezse olacağı budur.Ama Star Wars iyi fikir firmada çok deneyimli, ortaya mükemmel bir oyun çıkartmaları sürpriz olmaz.Sony yine bizi kaziklayip kesesini sonuna kadar doldurur artık.
MK Okuru
MK Okuru 23.09.2021 22:26
Yazıyı tekrar oku bence o oyunları kötülemiyor.firmanın yaptığı oyunlar onlar kadar iyi olsa da satışları aynı değil firma da bu yüzden farklı tarza yöneldi diyor.Anlayacağın dilde elma da iyi bir meyve ama armut daha çok satıyor.Biz de armut satalım bari.
MK Okuru
MK Okuru 22.09.2021 16:34
Üstte saydığın oyunlar kötü oyunlar mı? Üstelik Star Warsla türleri farklı. Elmayla armutu karşılaştırip elma kötü bir meyve demek gibi bişey.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.09.2021 11:45
Resimdeki abi Mesut Komiser'e benzemiyor mu? :D (Crossguard Lightsaber'ı tutan)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.09.2021 11:21
Bunlar KOTOR3 yapıyor olmasın.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.09.2021 09:07
Oyun gibi görünen film izleyeceğiz yine desenize.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.09.2021 00:57
Başkası yapsaydı keşke.Fahrenheit, heavy rain ve detroit gibi bi epik bir sinematik deneyim oyun bekliyoruz yıllardır firmadan.Zaten açık dünya aksiyon yapan zibilyon tane firma var.Quantic dreamın yaptığını yapabilen yok. Hikayesi efsanedir eminim ama yinede Üzdü.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Quantic Dream'in Star Wars oyunu eski oyunları gibi olmayacak
İlginizi Çekebilir