Returnal düşman türleri yeni oynanış videosunda tanıtıldı

Alparslan Gürlek 15.04.2021 - 14:11
Returnal düşman türleri yayınlanan yeni fragman ile tanıtıldı. Hızlı savaşlar ve acımasız dünyasıyla bizi zorlayacak yapımda düşmanlar da çok tehditkar.

PlayStation 5 özel oyunu olarak çıkacak Returnal düşman türleri de yayınlanan yeni bir oynanış videosunda tanıtıldı. Hızlı savaş mekanikleri ve tehdit edici dünyasıyla zor bir deneyim olacağı söylenen yeni oyunun düşman çeşitliliği de oldukça iyi görünüyor. Ayrıca bütün bu düşmanlara yönelik farklı stratejiler geliştirmemize olanak sağlayacak gibi görünen bir hareket seti de bulunuyor. Karakterimiz Selene'nin hareketlerine dikkat ederseniz çok çeşitli mekaniklere sahip olduğunu görebilirsiniz.

Returnal düşman türleri gösterildi

Returnal düşman türleri konusunda hem çok çeşitli hem de oldukça zorlayıcı bir oyun olacak gibi görünüyor. Öyle ki videoda görebileceğiniz gibi bütün düşmanların çevre ve karakterimiz üzerinde farklı etkileri olurken, hepsinin dövüş tarzı da oldukça farklı. Oyunun hızlı yapısıyla tamamen sizi öldürmek için uğraştığını açıkça belli ediyor. Ayrıca düşmanların animasyonları ve görsel tasarımları da gerçekten oldukça hoş görünüyor.

Gösterilen düşmanların isimleri şu şekilde:

  • Mycomorph
  • Titanops
  • Automaton
  • Gorgolith
  • Ixion
  • Infected Scout

Yapım aşaması da tamamlanan oyun için geri sayım başlamış durumda. PlayStation 5 özel oyunu olarak yayınlanacak Returnal çıkış tarihi 30 Nisan 2021. Astra adı verilen bir uzay araştırma birliğinin üyesi olan Selene'nin şekil değiştiren bir gezegene zorunlu inişini konu alan yapım, geliştiricinin de vurguladığı gibi oldukça zor bir oyun olacak. Sürekli oyuncuyu tehdit eden düşmancıl dünyasında savaşlar şiddetli ve hızlı olurken karakter her öldüğünde yolculuğuna yeniden başlamak zorunda kalacak.

Returnal düşman türleri yeni oynanış videosunda tanıtıldı

Her yeniden doğduğunuzda yolunuzdaki düşmanların sayısı ve yerleri değişecek. Bu da oyuncuları daha dikkatli adımlar atmaya mecbur bırakacak. Sizler de görüşlerinizi yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 10:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
Naru61
Naru61 16.04.2021 07:37
Pek beklentim yok ama orta düzey seviyede bir oyun gibi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.04.2021 19:51
Biraz tek düze mı bana mı öyle geliyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
Returnal düşman türleri yeni oynanış videosunda tanıtıldı
İlginizi Çekebilir