UbiForward etkinliğini canlı izleyin

Ersin Kılıç 12.07.2020 - 19:04
Ubisoft'un akşam düzenleyeceği ve Assassin’s Creed Valhalla, Watch Dogs: Legion ve Far Cry 6 gibi birçok oyuna yer vereceği UbiForward etkinliğini canlı izleyebilirsiniz

Ubisoft bu akşam düzenleyeceği UbiForward isimli özel bir sunum ile başta Far Cry 6, Assassin’s Creed Valhalla ve Watch Dogs: Legion olmak üzere birçok önemli duyuruya imza atacak. Bu oyunlar dışında firmanın özellikle yeni nesil için bazı sürprizlere yer verme ihtimali de bulunuyor. Türkiye saati ile 22:00'da bu etkinliği aşağıdaki oynatıcı üzerinden canlı yayında izleyebileceksiniz

UbiForward etkinliğini canlı izleyin

E3 2020 fuarının Covid-19 nedeniyle iptal edilmesi ile birlikte firmalar bildiğiniz gibi kendi özel sunumlarını yapma kararı aldı. UbiForward sunumu da bu nedenle oldukça önemli bir yer teşkil ediyor. Firma mevcut oyunlarının yeni bilgileri dışında yeni oyun duyurularına da bu sunumda imza atmaya hazırlanıyor. Normalde sunum sırasında duyurulacak oyunlardan birisi de geçtiğimiz günlerde sızıntıları ile karşımıza çıkan Far Cry 6 olmuştu.

18 Şubat 2021'de piyasaya çıkacak Far Cry 6'da ünlü oyuncu Giancarlo Esposito, Anton Castillo isimli acımasız bir diktatöre hayat verecek. Dani Rojas isimli bir karakteri yöneteceğimiz oyunda gerilla savaşına gireceğiz. Yara isimli tropikal iklime sahip olan ve hayali bir ülkede geçen oyunda büyük ormanlar, kumsallar ve ülkenin metropolü Esperanza ziyaret edeceğimiz mekanlar arasına bulunacak.

UbiForward sonrasında geçtiğimiz günlerde 3 saat oynama şansına eriştiğimiz Assassin's Creed Valhalla Ön İncelemesi ve 2 dakikalık özel oynanış videosunu da yayınlayacağız. Etkinlik sırasında, yani 45 dakika içerisinde Watch Dogs 2'nin UPlay üzerinde bedava olacağını da hatırlatalım.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 09:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.07.2020 22:51
Far cry oyunlarının trailerları oyunun kendisinden çok daha iyi oluyor genelde. Far cry oyunlarınında bu kadar çok satmasının nedeni bence tanıtım videolarının fazlasıyla merak uyandırması. Gel gelelim oyunlar bir birini taklit ediyor umarım bu oyunla bu tekrarı kırar ubi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.07.2020 22:40
Neden assasin creed başka bir ip bul arkadaş suikastçilikle hiçbir alakası kalmadı serinin.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Alpertekmeci
Alpertekmeci 12.07.2020 22:02
Ubisoft sunucuları çöktü giriş yapılamıyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
UbiForward etkinliğini canlı izleyin
İlginizi Çekebilir