World of Warcraft: Dragonflight çıkış tarihi açıklandı

Murathan Özlü 29.09.2022 - 20:44
World of Warcraft: Dragonflight çıkış tarihi az önce açıklandı, oyun Kasım sonunda piyasaya çıkacak

World of Warcraft: Dragonflight çıkış tarihi belli oldu. Oyun 28 Kasım 2022'de çıkacak. Blizzard, az önce yayınladıkları video ile haberi duyurdu.

Oyunun çıkış tarihinin belli olması ile beraber, 1 ay önce yayınlanan ve Modern Warfare 2 çıkış tarihi dahil çeşitli Activision-Blizzard oyunlarının çıkış tarihlerini içeren sızıntı da artık doğrulanmış oldu. Bahsi geçen dökümanda, Dragonflight'ın 28 Kasım 2022'de çıkacağı yazıyordu. Oyunun "Pre-Patch"i, yani ön yaması, o sızıntıya göre 25 Ekim'de sunuculara gelecek.

World of Warcraft: Dragonflight çıkış tarihi ve ilk sezon detayları belli oldu

Blizzard, oyunun çıkış tarihi ile beraber Dragonflight sezon 1 detaylarını da paylaştı. Paketin ilk sezonu bazı önemli değişiklikler ile gelecek. 12 Aralık'da Amerika'ya, 13 Aralık'da Avrupa sunucularına gelecek yama ile beraber oyunun ilk raidi(baskını) Vault of the Incarnates ve Mythic+ sistemi oyuna eklenecek.

World of Warcraft: Dragonflight çıkış tarihi
Vault of the Incarnates baskınında, alışılanın aksine Mythic raid zorluğu 12 Aralık haftasında aktif olacak. Normalde, baskınlar Normal ve Heroic zorluklarda ilk hafta açılır, sonraki hafta Mythic zorluğu gelirdi.  Ayrıca, sezonun ilk haftasında bu sefer Mythic+ loot seviyesine sınırlama da olmayacak.

Ayrıca, 4 Ekim'de, oyuncuların seviye yükseltmesini kolaylaştıran Winds of Wisdom güçlendirmesi tekrar eklenecek. Dragonflight ile oyuna eklenen Dracthyr Evoker'da, oyuna ön sipariş veren oyuncular için, ön yama sırasında açılacak.

Yorumlar 10
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 23:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.09.2022 08:28
Private serverler bizi bekler.
grsl
grsl 2.10.2022 14:33
Wow bence bu kadar oyuncu ile bu günlere gelmesi aylık ödeme sisteminin iyi tarafıyla alakalı. Evet oyunu oynamak için aylık bir para ödüyorsun da bu sadece bizim ülkemiz için biraz pahalı ki 100 tl şayet çalışan birine göre bir şekilde ödenebileceğini düşünüyorum. Öğrenci içinse birazcık kendini sıkarsa yine alınabilir. Kozmetik olayı binek satışı gibi satışlar zaten var ama silah satışı yok ki olması zaten saçma olurdu. İnsanlar emekleri ile Transmog oyun içinde ki binekleri zaten kasıyorlar ki başarımları falanda var. Senin istediğin oyun türü Kore yapımı Mmorpgler zaten ki Wow böyle bir oyun zaten değil. Shadowmourne düşürmek için ne kadar uğraşan insanlar vardı. Bu oyunun bedava olmaması zaten yerinde ve düzgün bir karar çünkü oyunun belli bir kalitesi var kitlesi var insanlar yıllarca emek verdi bu oyuna iki tane dengesizin hile hurda ile uğraşıp oyunu mahvetmesi olayı aylık üyelik ile caydırılıyor. Şu da var yeni nesilin zaten çok büyük kısmı Mmorpg oynamıyor genel kitle Y ve X kuşağından insanlar bu kitleler bu oyun türünü ayakta tutuyor. Evet private serverlarda oynanabilir lakin düzgün ve iyi serverlarda oynamak gerek yoksa 1 2 aya serverlar uçuyor ve zaten piyasada 4-5 tane kaliteli ve kapanması kolay olmayacak site var. Lakin onlarında oyun sürümleri genelde Lich king 3.3.5a sürümü güncel sürümde oyun oynamak istiyorsanız yine orijinal Wow para vermek zorundasınız. Eklemekte fayda var private serverlarda en iyi stabil sürümde 3.3.5a bu arada diğer sürümlerde buglar olabiliyor ki her private serverda yama hazırlayacak insan yok haliyle bu tür sıkıntılar oyunun oynanabilirliğini keyfini de baltalıyor.
MK Okuru
MK Okuru 1.10.2022 13:36
İşin içine kozmetiği parayla satma girince bir anlamı kalmıyor oyunun. Görselliği iyi olan itemin gücü de iyi olmalı ya da zor elde edilmeli. Bu oyunun hedefi yeni nesil değil belirli bir oyuncu çıtasında kalmak. Zaten yıllardır da öyle oldu. Kozmetik kullan at oyunlarında var. bunu harcamazlar
MK Okuru
MK Okuru 1.10.2022 01:55
Aylık kalksında ortalık botlar ve troller dolsun yani. oyunun seviyesi iyice düşsün kimse hesabın banlanmasından korkmayacağı icin iyice cıvıtsın. Bence seviyenin korunması için gayet uygun fiyat 100 lira bu zamanda para değil 2004'de 13 euro para değildi baska bir oyun bukadar oynatmıyor kendini
MK Okuru
MK Okuru 30.09.2022 17:52
Sigara kullanmıyorum. Aylık para da vermek istemiyorum. Kozmetik ürün satıp aylık üyeliği iptal etseler, çok daha fazla kazanacaklar. Yeni nesil aylık para vermek yerine kozmetiğe harcama yapmayı daha çok istiyor.
MK Okuru
MK Okuru 30.09.2022 16:36
aylık 99 lira gibi bir fiyata rağmen private server demek ilginç 3 paket sigara parası artık
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.10.2022 01:59
Yeni nesil üstünlük sağlamayacağı seye para vermez havasını atacak diğerlerini ezecek ki harcasın. O nesil gider 10k parayı basar ama aylık 99 lirayı çok görür. Wow'da birgün bu sisteme gecerse biter. Bırakın herkes esit olsun
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.09.2022 09:28
blizzard oyunlarına bir türlü ısınamadım.Overwacht olsun Diablo olsun beni sarmadılar.
MK Okuru
MK Okuru 30.09.2022 16:35
yaşın genç olduğundandır yeni nesil hap oyunlara alıştı
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.09.2022 14:52
Merlin kazanı şunun haberini yapsanıza dostum. Fifa 23 pcden girilmiyor. Şuan fifacılar ayaklandı ve paralarını geri istiyorlar! 70 dolar verdim ve pcden bende giremiyorum.. bunun çözümü nedir ??? Tamamen EA rezaleti…
Kalan Karakter: 300 Gönder
World of Warcraft: Dragonflight çıkış tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir